Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 16.01.2024 12:24
Кількість переглядів: 116

Фото без описуПро проведення громадських слухань щодо розгляду містобудівної документації – «Детальний план території земельної ділянки з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги, кадастровий номер 7422289000:02:000:1248, площею 50,9985 га, яка розташована за межами с.Билка Новгород-Сіверського району Чернігівської області, відповідно до державних будівельних норм, стандартів і правил».

У відповідності до ЗУ «Про регулювання містобудівної документації»,Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні (постанова КМУ №555 від 25.05.2011р.), рішення 31 сесії 8 скликання Коропської селищної ради № 3664 від 10.11.23 р. було виготовлено зазначену містобудівну документацію ФОП Овдієнко В.О. (кваліфікаційний сертифікат архітектора АА №004395).

З текстовою та графічною частинами зазначеного проєкту можна ознайомитись на офіційному сайті Коропської селищної ради: https://koropska-gromada.gov.ua/, а також щоденно з понеділка по п’ятницю за адресою: Чернігівська область, Новгород-Сіверський р-н, смт Короп, вул. Кибальчича,1.

Зауваження та пропозиції подаються в письмовій формі до Коропської селищної ради за адресою: Чернігівська обл.,смт Короп, вул. Кибальчича,1. або за ел. адресою: kpselrada@ukr.net до 11 лютого 2024р.,  тобто протягом місяця з моменту виходу публікації в засобах масової інформації та на офіційному сайті Коропської селищної ради.

Посадова особа відповідальна за організацію розгляду пропозицій громадськості – головний спеціаліст відділу комунального майна, житлово – комунального господарства, архітектури та містобудування Коропської селищної ради – Мельник М.М.

Розгляд містобудівної документації відбудеться 22  січня 2024 року о 12:00 в приміщенні Коропської селищної ради, за адресою: Чернігівська обл.,смт.Короп, вул. Кибальчича,1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь