A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Дата: 05.01.2024 17:51
Кількість переглядів: 41

(відповідно до постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1.Найменування: Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коропської селищної ради

2.Місце знаходження: Україна, 16200, Чернігівська обл., селище міського типу Короп, вулиця Поштова, буд.6

3.Код ЄДРПОУ:  41414420

4.Категорія замовника:  (комунальна організація(установа,заклад)

5.Назва предмету закупівлі: ДК 021:2015  15110000-2 М’ясо

6.Дата оголошення: 08 грудня 2023 року

7.Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями

8.Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-12-08-018882-а

9.Строк поставки товару/надання послуг/виконання робіт: 01.01.2024 - 31.12.2024 року.

 

Обґрунтування доцільності закупівлі. Необхідність у закупівлі за ДК 021:2015 15110000-2  М’ясо (М’ясо свиннне (без кістки),м’ясо свинне (ребро),стегно куряче,печінка свинна,суповий набір з курятини ) зумовлена необхідністю забезпечення безперебійного харчування підопічних стаціонарних відділень с. Шабалинів,с Нехаївка.

 Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі ДК 021:2015 15110000-2  М’ясо (М’ясо свиннне (без кістки),м’ясо свинне (ребро),стегно куряче,печінка свинна,суповий набір з курятини )  сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі і становить 193200,00грн.

 Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін на аналогічні за технічними характеристиками товари шляхом аналізу середньостатистичних цін та відповідає розміру бюджетного призначення.

Обґрунтування обсягів закупівлі. Визначено обсяг придбання виходячи із потреби та наявного фінансування очікуваною вартістю 193200,00 грн.( М’ясо свиннне (без кістки)-300 кг,м’ясо свинне (ребро)-200кг.,стегно куряче-900 кг.,печінка свинна-120 кг,суповий набір з курятини-200кг.)  визначеної відповідно до аналізу ринку та цін постачальників на аналогічний товар.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Технічні та якісні характеристики відповідно вимог тендерної документації.

 

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі

М’ясо свиннне (без кістки),м’ясо свинне (ребро),стегно куряче,печінка свинна,суповий набір з курятини   (Код за ЕЗС ДК 021:2015 15110000-2  М’ясо )

  1. Характеристики товару:

 

 

№ з/п

Найменування товару

Технічна характеристика товару

Одиниця виміру

К-сть для стаціон. Відділення с. Шабалинів

К-сть для стаціон. Відділення с. Нехаївка

Загальна

кількість

1.

М’ясо свинне (без кістки), охолоджене

 

Якість товару  повинна відповідати  діючим на території України ГОСТ, ДСТУ, ТУ, тощо.

Поверхня м’яса (м’якуш) рівна необвітрена, зачищена від сухожиль, грубих поверхневих плівок та без кісток. Колір від – світло – червоного до червоного. Смак і запах характерний для доброякісного м’яса без сторонніх смаків і запахів.

Товар не повинен містити генетично модифікованих організмів (ГМО).

 

 

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

150

 

 

 

 

 

 

 

 

150

 

 

 

 

 

 

 

 

300

2

М’ясо свинне (ребро), охолоджене

 

Якість товару  повинна відповідати  діючим на території України ГОСТ, ДСТУ, ТУ, тощо.

Стегно куряче без згустків крові, без залишків крові та репродуктивних органів, вищого ґатунку, охолоджені. М'ясо з кісткою і шкурою. Не повинен мати залишків пір'я, а також внутрішнього жиру, без рідини. Без сторонніх присмаків та запахів. Температурні умови зберігання близько 48 годин при температурі 0….+6 0С. Без синтетичних барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, підсолоджувачів, консервантів, ГМО.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

100

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

100

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

200

3

Печінка свинна, охолоджена

Якість товару  повинна відповідати  діючим на території України ГОСТ, ДСТУ, ТУ, тощо. 

Печінка свинини 1 категорії має бути вітчизняного виробника,  великими  шматками, обрізки не дозволяються, без запаху, без зіпсованості, зовнішній вигляд, запах та колір повинні бути притаманні даному виду продукції.

Товар не повинен містити генетично модифікованих організмів (ГМО).

 

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

 

60

 

 

 

 

 

 

 

60

 

 

 

 

 

 

 

120

4

Стегно куряче

Якість товару  повинна відповідати  діючим на території України ГОСТ, ДСТУ, ТУ, тощо. 

 Загальні технічні умови». Зовнішній вигляд повинен бути без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше, ніж на 1 см,без льодяної глазурі та снігу, без переломів стегнових кісток. Запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. Оперення повністю видалено. Свіжоморожене, українського виробництва

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

450

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

450

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

900

5

Суповий набір з курятини

Якість товару  повинна відповідати  діючим на території України ГОСТ, ДСТУ, ТУ, тощо. 

 Загальні технічні умови». Зовнішній вигляд повинен бути без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше, ніж на 1 см,без льодяної глазурі та снігу. Запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. Оперення повністю видалено. Свіжоморожене, українського виробництва

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

100

 

 

 

 

 

100

 

 

 

 

 

200

 

 

 

2. Послуги, які обов’язково надає учасник та включає в ціну товару:

- доставка товару до місця, передбаченого тендерною документацією;

- розвантаження товару та занесення до приміщень харчоблоку, про що учасником повинен

бути наданий гарантійний лист.

3. При поставці товару, обов'язково має надаватись документ що підтверджує його якість.

4. Уся продукція повинна бути без ГМО.

5.  Продукція, що вказана в документації, має постачатися дрібними партіями до кожного закладу відповідно заявки від Замовника (засобами телефонного зв’язку, шляхом листування або по електронній пошті).

6.  Приймання Товару за кількістю і якістю здійснюється представником стаціонарного відділення.

7. У разі поставки неякісного товару або не відповідного товару, такий товар повертається             Учаснику або підлягає обміну за рахунок Учасника.

8. Гарантія якості товару діє протягом строку, встановленого виробником товару, та вказаного на упаковці товару. Товар постачається з терміном придатності не менше ніж 90% від загального терміну зберігання на момент поставки.

9.  Дотримання умов температурного режиму для  продуктів харчування, які цього потребують при їх зберіганні та перевезенні.

10.  Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, учасник повинен надати у складі тендерної пропозиції копії сертифікатів відповідності на товар або посвідчення про якість, або висновку санітарно – епідеміологічної експертизи, або ветеринарної довідки, або іншого документу, що підтверджує якість товару (достатньо надати копії одного з вище вказаних документів).

 

Адреси стаціонарних відділень для поставки:

1

Стаціонарне відділення с. Шабалинів

16242, с. Шабалинів, вул.Центральна, 208, Новгород Сіверський район, Чернігівська обл.

2

Стаціонарне відділення с. Нехаївка

16243, с. Нехаївка, вул.Боровська,17, Новгород Сіверський район, Чернігівська обл.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь