Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Розпочинаємо стратегічне планування в сфері освіти разом з Проєктом DECIDE

Дата: 21.12.2023 18:49
Кількість переглядів: 153

Сьогодні голова громади Володимир Куніцин та освітяни громади — начальник відділу освіти Олег Курбанов зі спеціалістами Тетяною Микаелян і Євгеном Кислим, директор Центру дитячої та юнацької творчості Олена Куніцина — взяли участь в онлайн-зустрічі з командою Швейцарсько-українського проєкту DECIDE на чолі з його менеджеркою Валентиною Полторак.

Проєкт DECIDE в Україні розвиває систему стратегічного планування, зокрема в сфері освіти. І саме за цим напрямком він працюватиме з Коропською громадою в наступному році.

Представники програми наголосили на тому, що процес стратегічного планування пройде із максимальним залученням батьків, громадськості і всіх зацікавлених в розвитку освіти в громаді.

На цьому шляху нам допомагатимуть експерти зі стратегічного планування. Важливо те, що коли тема стосуватиметься окремих підгалузей, приміром шкільного харчування чи дошкілля, то до справи включатимуться саме фахівці цього профілю.

Весь процес займе щонайменше півроку, і на виході ми отримаємо дієвий план розвитку нашої освіти до 2027 року.

На завершення онлайн-зустрічі Володимир Куніцин подякував команді DECIDE за підтримку освіти нашої громади та висловив сподівання, що ця чергова спільна робота буде успішною.

Нагадаємо, у травні цього року був затверджений Меморандум про співпрацю між громадською організацією «Розвиток громадянських компетентностей в Україні» та Коропською селищною радою щодо впровадження Швейцарсько-українського проєкту DECIDE - «Децентралізація для розвитку демократичної освіти».

Відтоді DECIDE втілив у нашій громаді ряд цікавих проєктів: «Громадський бюджет на дитячі мрії», курс «Навчаємося жити в громаді»,  дитячий клуб «Ми вдома – в Україні».   

Щиро дякуємо всій команді DECIDE за надану  можливість участі в освітніх ініціативах та радіємо продовженню нашої співпраці!

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь