A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Ремонт доріг та благоустрій – першочергові проблеми жителів Краснопілля

Дата: 15.03.2018 17:47
Кількість переглядів: 1076

Фото без описуСьогодні, 15 березня, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Василь Кравченко прийняв участь у загальних зборах громадян Краснопільського старостинського округу.

Лише 340 жителів, 70% з яких пенсійного віку, проживають на території округу, про який по-господарські дбає староста Василь Павлюк. Постійно на території проводяться заходи по підтримці благоустрою. В минулому році відремонтовано поріг та пофарбовано металеву огорожу будинку культури, завжди на контролі належний стан вуличного освітлення, регулярно проводилося косіння узбіч та вирубка чагарників, в центрі села почистили громадський колодязь.

Фото без опису

За фінансової підтримки інвестора ТОВ «Агрольон» від с. Карильське до центру села зроблено ямковий ремонт дороги, без прохання старости завжди чистяться дороги від снігу, регулярна підтримка культурно-масових заходів старостинського округу. Василь Іванович щиро подякував від усіх жителів за розуміння та підтримку соціального розвитку території  керівнику сільськогосподарського товариства, депутату районної ради Володимиру Михалишину. На 2018 рік за кошти інвестора планується ремонт дороги по вулиця Центральна.

Фото без опису

Невдоволення щодо роботи дільничного офіцера поліції, який складає протоколи населенню за порушення благоустрою території за явної відсутності співпраці зі старостою, озвучив перед присутніми Василь Павлюк.

А от лікарю-терапевту Карильської амбулаторії Світлані Бобровій, яка обслуговує населення на час декретної відпустки фельдшера, щира подяка і шана. Двічі на тиждень і по виклику жителі Краснопільського старостинського округу отримують кваліфіковану медичну допомогу.

Також турбує жителів стан благоустрою віддалених від центру частин старостинського округу, адже вулиць, деякі з них протяжністю більше кілометра, на території аж 26. Але, як зазначив Василь Іванович, благоустрій завжди на першому місці.

- Дані проблеми я навіть не ставлю у пріоритет на 2018 рік, адже цим ми займалися, займаємося і будемо займатися постійно, - наголосив староста.

Серед найголовніших знакових справ на рік теперішній визначили: чистка ставка, декоративне накриття громадського колодязя у центрі села, підсипка грунтових доріг, капітальний ремонт дороги з твердим асфальтним покриттям по вулиці Кролевецька.

Подякував староста Василь Павлюк всім жителям, які з розумінням віднеслися та сплатили внески до цільових фондів у минулому році. 117 господарств із 162 наявних були активними, і як результат – кошти 3800 грн. із загальної суми 5850 грн. були використані на благоустрій старостинського округу. Одноголосно присутні затвердили збір самооподаткування на 2018 рік у такому ж розмірі – 50 грн.

Фото без опису

У своєму виступі заступник селищного голови Василь Кравченко проінформував присутніх щодо розвитку об’єднаної територіальної громади за минулий рік в цілому і конкретно зупинився на території Краснопільського старостинського округу, подякував старості за роботу, інвестору за підтримку, жителям за розуміння, адже всю територію ОТГ у соціально-економічному розвитку одночасно не охопиш.

- Яке б не було об’єднання, головне, щоб не гірше було людям, - наголосив Василь Андрійович.

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь