A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Впровадження електронного документообігу обговорили на виїзному семінарі

Дата: 13.11.2017 17:37
Кількість переглядів: 1217

Сьогодні,   13 листопада 2017 року, в залі засідань Коропської селищної ради відбувся виїзний тематичний семінар-тренінг, на якому обговорювали доцільність впровадження електронного документообігу в органах влади.

  Даний захід був проведений за ініціативи Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних установ і організацій.

  Участь у семінарі взяли старости та діловоди старостинських округів громади, працівники виконавчого апарату та структурних підрозділів Коропської селищної ради.

  Відкрив семінар-тренінг заступник голови з питань виконавчих органів селищної ради Василь Кравченко, який зазначив, що електронний документообіг — високотехнологічний і прогресивний підхід до суттєвого підвищення ефективності роботи органів державної влади і місцевого самоврядування.

  «Тема впровадження електронного документообігу та використання електронного цифрового підпису є надзвичайно важливою та актуальною. Глобалізація інформаційних мереж дозволить забезпечити функціонування органів влади в режимі реального часу та зробить простим і доступним щоденне спілкування з громадянами. Використання інформаційних технологій підвищить ефективність надання послуг населенню», – зазначив начальник відділу інформаційно-комп’ютерного забезпечення апарату Чернігівської обласної державної адміністрації Олександр Клименок, розпочинаючи свій виступ.

  Спочатку Олександр Миколайович детально зупинився на призначенні електронного цифрового підпису, практично продемонстрував навички роботи з програмним забезпеченням «Користувач АЦСК ІДД ДФС», яке дозволяє створювати та перевіряти правильність електронного цифрового підпису.

 Потім учасники семінару детально розглянули аспекти роботи в системі електронного обігу документів та обговорили переваги її використання.

 

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь