A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

50-річний ювілей дошкільного навчального закладу «Дзвіночок»

Дата: 22.12.2017 17:34
Кількість переглядів: 2493

Фото без описуРадісну подію відзначив 21 грудня Коропський дошкільний навчальний заклад «Дзвіночок». Рівно п’ятдесят років тому (у 1967 році) маленькі дитячі рученята вперше відчинили двері новозбудованого, двоповерхового, світлого і просторого дитсадка, а оченята почали звикати до дивовижного світу, де оселилося безтурботне дитинство.

  За п’ятдесят років зі стін дитячого садка «Дзвіночок» вийшло багато вихованців – майбутніх економістів, співаків,будівельників, військових, політичних діячів і просто хороших людей. Недаремно на яскраве дійство був заповнений весь зал дошкільного закладу.

 Святковий концерт, приурочений даті, колектив підготував з притаманною йому творчою винахідливістю. 50-річну історію закладу відтворили завдяки старим фотографіям, які зберігаються в архіві садочку. Згадали першозасновника  Коропської «країни дитинства» - Віру Лагошну. Напевно неспроста золоте 50-річчя дитячого садка співпало в цьому році з ювілейним 100-річчям Віри Самойлівни. Заслужену ювілярку колектив дошкільного закладу відвідав вдома, привітали та висловили слова вдячності.

Фото без опису

   У вітальному слові завідувач ДНЗ «Дзвіночок» Алла Трейтяк з особливою повагою звернулася до ветеранів дошкільної освіти, які пропрацювали в дитячому садочку не один десяток років і пішли на заслужений відпочинок.

Фото без опису

   «Робота працівників дошкільних навчальних закладів – це психологічно найскладніша і найвідповідальніша робота. Педагоги дошкілля – це особливі люди, які самовіддано ставляться до своєї справи, постійно проявляючи творчість та винахідливість», - зазначила Алла Геннадіївна.

   Теплі слова подяки лунали на адресу минулого і теперішнього голів селищної ради Миколи Белана та Віктора Журавля. Не одне десятиріччя Микола Васильович по-батьківські опікувався дитячим садком, щоб діткам було по-домашньому затишно, тепло і комфортно.

  Продовжує цю естафету й Віктор Іванович. За невелике перебування його на посаді у ДНЗ «Дзвіночок» відбулися помітні зміни: відремонтовано та оснащено кабінети вчителя-логопеда, практичного психолога, медичної сестри; відремонтована група «Сонечко»; приведені у відповідність всі сходи у приміщенні дитячого садка; придбано твердий та м’який інвентар, постільні комплекти; планується розпочати ремонтні роботи у приміщенні кухні та пральної кімнати.

Фото без опису

   Голова селищної ради Віктор Журавель щиро привітав всіх зі святом, подякував за чуйні слова на його адресу. Очільник громади наголосив, що селищна рада ніколи не буде стояти осторонь і всіляко допомагатиме й підтримуватиме дошкільний навчальний заклад і надалі. Разом з депутатом обласної ради Миколою Мисником Віктор Іванович вручив чудові подарунки дитячому садочку – магнітні дошки.

Фото без опису

   Свято, якого з нетерпінням чекала вся дошкільна родина, вдалося на славу. Прикрасою заходу стали чудові концертні номери за участі дітлахів та батьків. Вражень та емоцій вистачило на всіх.

Фото без опису

Фото без опису

   Дитячий садок - це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий сміх та любов. Серце кожного, хто хоча б раз завітав до ДНЗ «Дзвіночок», відчуло любов і затишок, добро і щирість, які тут панують повсюди. Всі працівники дошкільного закладу щодня віддають частинку своєї душі та серця маленьким вихованцям і про них можна сказати такі слова:

Вони до діточок приходять не на службу,

На добру зустріч з нашим майбуттям.

Вони несуть щодня любов і дружбу

І просто віддають своє життя!

Фото без опису

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь