A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Заключний концерт у «співучому парку»

Дата: 30.08.2017 17:06
Кількість переглядів: 897

Фото без описуНе знайдеться жодної людини, яка б поставила під сумнів той факт, що наша земля – найкраща. Ми з вами живемо у чудовому Коропському  краї, і якщо ви коли-небудь вдивлялися в далечінь, ви бачили, що над нами  – найблакитніше небо, на наших полях – найзолотіше колосся, у наших селах живуть найталановитіші працелюбні люди.

Проходять роки, століття… Світ потрясають події,  зростають нові покоління людей. У кожного з них свої погляди, переконання. З’являються нові традиції, смаки, мода, але народна культура, народні звичаї, пісня і танець залишаються вічними. Вони були, є і будуть.

Сьогодні у парк ім. М.І. Кибальчича запросили всіх бажаючих на заключний концерт, аби глядачі мали змогу побачити тих, хто ще не виступав і найкращих артистів громади та району, а серед них нове відкриття - аматори художньої самодіяльності Будищенського та Билського будинків культури, а також заслужений артист України Володимир Сокол, солісти Людмила Ткаченко, В'ячеслав Балакін, Сергій Катюха, В'ячеслав Плющ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Незважаючи на прохолодну погоду всі глядачі були налаштовані на гарний, теплий, сонячний і творчий настрій.

На святі були присутні селищний голова Віктор Журавель, начальник відділу культури і туризму Коропської селищної ради Людмила Самойловська.

У своєму виступі керівник громади, звертаючись до працівників культури, зазначив: «Ви даруєте людям радість, наповнюєте їхні душі світлим почуттям, навчаєте  розуміти прекрасне, знати історію та традиції, навчаєте любити свій рідний край, свою пісню, танець свого народу і мати від цього величезне задоволення».

Людмила Самойловська підвела підсумки  літнього пісенного проекту в «співучому парку», подякувала всім, хто був причетний до організації заходів: начальнику відділу освіти Коропської селищної ради Олегу Курбанову, директорам шкіл, Коропському районному радіомовленню, технічним працівникам-операторам, які озвучували концертні програми, методистам і солістам будинків культури.

Окрема  подяка була сказана керівнику народного аматорського духового оркестру Борису Литвиненку, ансамблю «Вербиченька», а найбільші слова теплої вдячності були глядачам, які приходили в парк і всім було легко і приємно працювати.

Грамотами  за вагомий внесок у розвиток  творчих традицій Коропщини, за відродження звичаїв та обрядів рідного краю, за народну пісню, за щире слово , що йде з глибини сердець і пробуджує почуття величі українського народу, були нагороджені художні колективи  будинків культури с.Атюші, с.Билки, с.Будища, с.Вишеньки, с.Краснопілля, с.Лукнова, с.Нехаївки, с.Оболоння, с.Риботина, с.Рождественського, с.Шабалинова.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради

 

 

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь