A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

На виконкомі заслухали виконання Плану соціально-економічного розвитку громади за минулий рік

Дата: 17.01.2018 17:02
Кількість переглядів: 699

Фото без описуСьогодні, 17 січня, під керівництвом  Коропського селищного голови Віктора Журавля відбулося засідання виконавчого комітету. Затвердивши порядок денний, внісши відповідні доповнення, члени виконкому приступили до розгляду питань, яких налічувалося більше двадцяти.

 Стосовно виконання Плану соціально-економічного розвитку Коропської об’єднаної територіальної громади за 2017 рік звітував її керманич Віктор Журавель. Віктор Іванович проінформував стосовно роботи кожної галузі громади,  детально зупинився на джерелах фінансування для виконання робіт по проектам Плану:

1. Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

2. Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

 3. Кошти селищного бюджету.

Фото без опису

 Текст звіту про виконання Плану соціально-економічного розвитку Коропської об’єднаної територіальної громади за 2017 рік в повному обсязі можна переглянути за посиланням – ЗВІТ.

 Також селищний голова представив проект Плану соціально-економічного розвитку Коропської ОТГ на рік теперішній, зосередивши увагу присутніх на переліку проектів, які включені до Плану та спрямовані на розвиток громади. «Даний перелік проектів може переглядатися і бути доповненим з огляду на економічну ситуацію, потребу громади та інших умов», - зазначив Віктор Іванович.

 З проектом Плану соціально-економічного розвитку Коропської об’єднаної територіальної громади можна ознайомитися на офіційному сайті Коропської селищної ради у розділі Проекти рішень/19 сесія 23.01.2018 р.

Фото без опису

 Про роботу комунальних підприємств селищної ради за підсумками 2017 року заслухали інформацію керівників КП «Благоустрій» Сергія Мурашка та КП «Вода» Івана Бориска. Великі зрушення в позитивному напрямку в роботі комунального підприємства «Благоустрій». Якщо на початковому етапі у підприємстві працювало вісім робітників і були постійні борги по виплаті заробітної плати, то на даний час, з утворенням об’єднаної громади, сорок сім працюючих з новою технікою та багатою сферою послуг регулярно отримують виплати за працю. На що звернув увагу селищний голова Віктор Журавель і поставив задачу директору КП «Вода» шукати аналогічні шляхи розвитку комунального підприємства.

Фото без опису

 Без заперечень члени виконавчого комітету погодили на затвердження пленарного засідання ряд Програм Коропської селищної ради.

Фото без опису

 Начальник відділу сім’ї, дітей, молоді та спорту Оксана Нестеренко представила Програму розвитку фізичної культури та спорту на 2018-2021 роки.

Фото без опису

 Згідно Програми фінансової підтримки 9 державного пожежно-рятувального поста (смт Короп) 2 державного пожежно-рятувального загону УДСНС України у Чернігівській області на покращення матеріально-технічного стану на 2018 рік буде виділено 32 тис. грн. на закупівлю бензорізу, про що проінформував головний спеціаліст з питань взаємодії з правоохоронними органами, оборонної роботи, мобілізаційної роботи та охорони праці Віталій Бульйонов.

Фото без опису

 Також 30 тис. грн. коштів із селищного бюджету буде спрямовано на підтримку діяльності відокремленого підрозділу Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України в Коропському районі. Відповідну Програму озвучила присутнім Лариса Ларченко – начальник відділу соціального захисту населення селищної ради. «Прийняття даної Програми ще раз підтверджує, що ми є соціально-відповідальна громада», - наголосив Коропський селищний голова Віктор Журавель.

Фото без опису

 Щодо оренди майна комунальної власності Коропської селищної ради заслухали інформацію від Тетяни Свердлової – начальника відділу комунального майна, житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування.

Фото без опису

 Начальник відділу організаційної роботи Наталія Ющик ознайомила членів виконавчого комітету з порядком проведення загальних зборів громадян, стосовно звернень громадян за 2017 рік, про стан виконавської дисципліни та організації контролю у виконавчих органах селищної ради та щодо заяв громадян, винесених на засідання даного виконавчого комітету.

Фото без опису

 На завершення засідання селищний голова Віктор Журавель зачитав присутнім рішення Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Коропській РДА стосовно карантинного обмеження та оголошення неблагополучним по захворюванню на сказ вовків території села Розльоти Розльотівської сільської ради.

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь