Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

До уваги внутрішньо переміщених осіб на території Коропської територіальної громади!

Дата: 17.08.2023 08:35
Кількість переглядів: 496

Фото без описуВідповідно до Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», постанови Кабінету Міністрів України від 04.08.2023 № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб», оголошується про створення  Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Коропської селищної ради (далі- Рада).

Рада з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Коропської селищної ради має бути постійно діючим консультативно – дорадчим органом,
створеним з метою вирішення питань, пов’язаних із реалізацією державної політики у сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб, підтримки та захисту релокованого бізнесу на території Коропської територіальної громади.
До складу Координаційної ради можуть входити громадяни України, яким виповнилось18 років і які проживають на території Коропської територіальної громади, в тому числі громадяни, які зареєстровані як внутрішньо переміщені особи на території Коропської територіальної громади, та/або є представниками суб’єктів господарювання,
що перемістилися на територію вказаної громади внаслідок військової агресії російської федерації проти України та сплачують податки до бюджету Коропської територіальної громади, та/або є представниками місцевих, регіональних чи національних громадських організацій, спілок, які реалізують проєкти у сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб.
Відбір членів  Ради здійснюється на підставі поданих до Коропської селищної ради документів в електронній та / або паперовій формі:

  1. Для громадян України, які проживають на території Коропської територіальної громади та зареєстровані як внутрішньо переміщені особи, необхідно подати наступні документи:
    -заява у довільній формі на  голову Коропської селищної ради;
    -копія (скан-копія) документу, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України (паспорт 1,2,11, (реєстрація) сторінки, або ID картка із додатком до неї, або є Документ,
    критерії  якого підтримують використання мобільного додатку Порталу Дія);
    -мотиваційний лист громадянина України, в якому викладаються обґрунтування для обрання його до складу ради;
    -копія (скан-копія) довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або електронної довідки, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік такої
    особи, критерії якої підтримують використання мобільного додатку Порталу Дія;
    -копія документу про освіту (за наявності);
    -відомості про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата;
  2. Для представника від громадської організації, спілки, яка здійснює свою діяльність на території Коропської територіальної громади подаються наступні документи:
    -заява у до вільній формі на  голову Коропської селищної ради;
    -мотиваційний лист від громадської організації, спілки, в якому викладаються  обґрунтування для обрання представника такої організації, спілки до складу ради;
    -копія (скан-копія) документу про освіту представника громадської організації,спілки(за наявності);
    -відомості про контактний номер телефону та адресу електронної поштипредставникагромадськоїорганізації,спілки;
    -копія (скан-копія) документу, що посвідчує представника громадської організації, спілки тапідтверджує його громадянство України (паспорт 1,2,11, (реєстрація) сторінки, або ID картка та додаток до неї, або є Документ, критерії якого підтримують використання мобільного додатку Порталу Дія).

Звертаємо вашу увагу на те, що до складу  Ради може бути обрано не більше девʼяти громадян України, які мають статус внутрішньо переміщеної особи, трьох представника від кожної громадської організації або одного суб’єкта господарювання, який перемістив свій бізнес на територію Української міської територіальної громади та виявив бажання увійти до її складу.

Строк повноважень складу Координаційної ради становить два роки з дати реєстрації розпорядження про створення зазначеної ради. 

Пропозиції щодо включення до складу Координаційної ради подаються до 30 серпня 2023 року в електронній формі на офіційну електронну адресу Коропської селищної ради: kpselrada@ukr.net або у паперовій формі за адресою: смт  Короп вул. Кибальчича, 1.
Контактний телефон: +38097-997-52-13


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь