Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Відбулась друга діалогова сесія в рамках співпраці з Міжнародною організацією з міграції (МОМ)

Дата: 10.08.2023 14:37
Кількість переглядів: 272

Коропська селищна рада бере участь у проєкті «Людський вимір: Ефективне управління за допомогою даних та залучення громади»

Навесні працівники Коропської селищної ради  пройшли 3 тренінги, на яких навчались працювати з даними та розробляти проєкти.

У продовження співпраці з  проєктом «Людський вимір: Ефективне управління  за допомогою даних та залучення громади» ми отримали обладнання для збору і аналізу даних – ноутбук і планшети.

18 липня у Публічній бібліотеці відбулась перша діалогова сесія, учасники якої обговорили потреби громади та можливі шляхи їхнього задоволення.

 Встановлено, що серед найгостріших потреб, на сьогодні, є безпекові питання, зокрема недостатня забезпеченість  місцевих пожежних команд (МПК) обладнанням для роботи та невідповідність бойового одягу, засобів захисту працівників МПК.

Під час першої діалогової сесії була утворена ініціативна група, яка розпочала роботу над планом реагування  щодо забезпечення місцевих пожежних команд.

З метою ретельного опрацювання потреби, для збору даних ініціативна група розробила у Google Forms онлайн-анкету, а також 3 варіанти інтерв’ю: для старост старостинських округів, у яких діють МПК; для жителів цих старостинських округів; для працівників МПК.

Сьогодні відбулась друга діалогова сесія, на якій були презентовані результати збору даних.

45% опитуваних або члени їхніх родин звертались за допомогою до місцевих пожежних команд. Всі 100% опитуваних підтримують ідею того, що матеріально-технічне забезпечення МПК необхідно покращити. А інтерв’ю з працівниками місцевих пожежних команд допомогло з’ясувати точну потребу.

Сьогодні разом з тренером  Юрієм Трофименком представники робочої групи опрацювали блоки майбутнього плану реагування, сформували мету, прописали заходи.

Наступним кроком роботи ініціативної групи стане формування документа та його подання на конкурсний відбір. На це у команди є 18 днів. Тож робота триває!

Проєкт «Людський вимір: Ефективне управління за допомогою даних та залучення громади» впроваджується Західноукраїнським ресурсним центром за підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні (МОМ) та фінансування Уряду Канади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь