A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 08.06.2023 11:38
Кількість переглядів: 84

(відповідно до постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1.Найменування: Коропська селищна рада

2.Місце знаходження: Україна, 16200, Чернігівська обл., смт. Короп, вулиця Кибальчича, буд.1

3.Код ЄДРПОУ:  04412426

4.Категорія замовника: 1 (орган місцевого самоврядування)

5.Назва предмету закупівлі: Металопластикові конструкції (вікна) код за ЕЗС ДК 021:2015: 44220000-8 «Столярні вироби», деталізований предмет закупівлі 44221100-6  «Вікна».

6.Дата оголошення: 5 червня 2023 року

7.Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями

8.Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-06-05-004778-a

9.Строк поставки товару/надання послуг/виконання робіт: з моменту підписання договору протягом 30 робочих днів

 

Обґрунтування доцільності закупівлі.

Проведеним аналізом стану вікон адміністративного приміщення Коропської селищної ради (вул. Кибальчича,1) встановлено, що дерев’яні віконні конструкції є застарілими, втратили своє функціональне призначення в частині забезпечення комфортного мікроклімату у приміщенні, збереження та економії тепла, шумоізоляції  та інше -   рами віконних блоків згнили, скло  у віконних рамах не закріплене належним чином. Крім того, віконні конструкції на ІІІ-IV поверхах адміністративної будівлі  створює небезпеку для життя та здоров’я людей.

Відповідно Рішення 26 сесії 8 скликання Коропської селищної ради, Довідки про зміни до кошторису на 2023 рік № 55 від 23.05.2023 року та паспорту бюджетної класифікації 0110150 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районних у місті рад (у разі їх створення), міської, селищної, сільських рад та їх виконавчих  комітетів»» за рахунок додаткових надходжень селищного бюджету збільшено видатки у 2023 році по КЕКВ 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар» на 350000,00 грн. на придбання вікон для заміни застарілих та неефективних конструкцій в адміністративному приміщенні селищної ради.

Додаткові витрати передбачено з метою забезпечення необхідного мікроклімату у приміщенні, енергозбереження та зменшення втрат тепла у опалювальні періоди.

Технічною специфікацією до предмета закупівлі передбачено придбання 18 металоконструкцій (вікон) загальною площею полотна  84,4 м2  для заміни аварійних конструкцій на ІІІ-ІV поверхах адміністративної будівлі. Тендерною документацією передбачено у складі закупівлі витрати на доставку товару, навантаження/розвантаження, демонтаж старих та встановлення нових вікон. 

 

Обґрунтування обсягів закупівлі. Визначено обсяг придбання виходячи із потреби, технічної специфікації товару та наявного фінансування. Вартість обного метра квадратного металоконструкції із врахування вартості фурнітури та послуг із демонтажу/монтажу розрахована виходячи із середньо ринкових цін на ринку даного товару, цін постачальників на аналогічний товар. Крім того, враховано ризики та складність проведення робіт у зв’язку з тим, що плануються висотні роботи на рівні ІІІ-IV поверхів адміністративної будівлі.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Технічні характеристики відповідно вимог тендерної документації. Технічні характеристики та інші параметри визначено відповідно до особливостей  старих віконних конструкцій, погодних та інших умов експлуатації, інших потреб замовника з метою забезпечення комфортності у використанні, енергоефективності, тощо  та з урахуванням  загальноприйнятих норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі.

Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі/бюджетного призначення. Очікувана вартість обрахована відповідно до ринкових цін на аналогічний за параметрами товар (еквіваленти) за даними інтернет –сайтів  виробників та аналізу аналогічних за предметом закупівель.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь