A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Сьогодні голова громади Володимир Куніцин провів засідання виконавчого комітету Коропської селищної ради

Дата: 16.05.2023 20:22
Кількість переглядів: 201

На ньому члени виконкому опрацювали 30 питань.  Зокрема:

  • Погодили перейменування вулиць на честь земляків, які віддали життя за Україну під час оборони рідної землі від російського загарбника:

частини вулиці Захисників України в Коропі (від житлового будинку №11 до вулиці Дачна) –  на вулицю Івана Табірци;

вулиці Чернігівська та провулку Чернігівський у Риботині – на вулицю та провулок Миколи Качури відповідно. Вічна пам’ять нашим Героям!

  • Схвалили проєкти збільшення фінансових обсягів чинних програм:

на 1 мільйон 200 тисяч гривень – Програми благоустрою території Коропської селищної ради. Планується придбання 1000 тонн щебенево-піщаної суміші для покращення ґрунтових доріг, зокрема по Коропу.

на 450 тисяч гривень –  Програми забезпечення службовим житлом медичних працівників. Тепер обсяг фінансування Програми становить 950 тисяч гривень. Кошти будуть спрямовані на придбання житла лікарям.

на 85 тисяч гривень – Програми фінансової підтримки готельного господарства для придбання кранів, плафонів, посуду та інших предметів.

на 70 тисяч гривень – Програми щодо здійснення управління майном комунальної власності. Кошти будуть спрямовані на виготовлення правовстановлюючих документів на нерухоме майно та землевпорядної документації.

Збільшили суму Програми пільгового підвезення учнів, вихованців та педагогічних працівників. Ця програма на  1 млн 500 тисяч гривень приймалась у 2021 році. Ціни зросли, відповідно і фінансова потреба також. Для виконання програми необхідні вже 2 мільйони 500 тисяч гривень. Програма передбачає придбання пально-мастильних матеріалів, ремонт автобусів.

Також внесли зміни до Програми по соціальному захисту та підтримки громадян у зв’язку з надходженням коштів з обласного бюджету (3 тис. грн) для надання одноразової матеріальної допомоги жительці громади

 

  • Опрацювали питання фінансів:

- схвалили проєкт змін до Програми фінансової підтримки надання вторинної медичної допомоги – у перелік заходів додали облаштування території лікарні. Взимку тут зробили ремонт тепломережі, і тепер цю територію потрібно привести до ладу.

- розглянули звіт про витрачання коштів резервного фонду в квітні (кошти не витрачалися)

  • Схвалили проєкт Програми «Поліцейський офіцер громади» Коропської селищної ради на 2023 рік. Програмою передбачене придбання автомобіля та пального-мастильних матеріалів для службового автотранспорту поліцейського офіцера громади. Загальний обсяг фінансових ресурсів для виконання Програми  – 950 тисяч гривень.
  • Надали дозволи:

трьом громадянам зі статусом внутрішньо переміщеної особи – на поселення в гуртожитку для ВПО

Новгород-Сіверському районному відділу поліції ГУНП – на розміщення інформації соціального характеру на борді в Коропі

  • Розглянули питання про видалення аварійних зелених насаджень (у Коропі, Оболонні, Вільному, Лукнові, Райгородку, Поліському, а також на кладовищах у Коропі, Вишеньках, Вільному).
  • Розглянули блок питань, якими займається відділ-служба у справах дітей селищної ради.
  • Затвердили Порядок використання службових легкових автомобілів
  • Погодили одержання благодійної допомоги (від БО Благодійний фонд «ЗДОРОВІ» у вигляді виробів  медичного призначення та медичного одягу на загальну суму 82 тисячі 137 гривень; та від ТОВ «Черешеньки» у вигляді 48 м2  тротуарної плитки «Старе місто» для поточного ремонту пішохідних доріжок та тротуарів)
  • Затвердили тарифи на нові платні медичні послуги, що надаються за зверненням громадян без направлення лікаря у Коропській центральній лікарні. Колоноскопія коштуватиме 419 гривень, освідчення стану наркотичного сп’яніння – 363 гривні.
  • Також члени виконкому взяли до відома звіти директорів комунальних підприємств  «Агролісгосп», «Інформаційно-туристичний центр «Космос», «Радіоорганізація «Короп ФМ»   про роботу в першому кварталі.  І на завершення розглянули заяви громадян.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь