Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Шкільна першість з міні-футболу

Дата: 19.04.2023 09:22
Кількість переглядів: 193

Шість кращих команд Коропської та Понорницької громад виборювали нагороди шкільної першості з міні-футболу. Результати:

Група «А»

Понорниця – Рождественське 3:0

Короп – Рождественське 3:0

Короп – Понорниця 2:1

Група «Б»

Атюша – Черешеньки 0:2

Риботин – Черешеньки 2:2

Атюша – Риботин 0:1

Стикові матчі:

Короп – Риботин 6:0

Черешеньки – Понорниця 2:1

Гра за третє місце:

Понорниця – Риботин 4:1

Гра за ПЕРШЕ місце

Короп – Черешеньки 6:0

Так вийшло, що команди, від яких чекали чемпіонства – Короп та Понорниця – грали на попередньому етапі. Господарі мінімально перемогли… І всі очікували зустрічі цих команд в грі за перше місце. Та очікування було марним…

На груповому етапі приємно здивував Риботин. Здавалось – найслабший. Та команда Миколи Медведя та Владислава Яцечка переграла Атюшу – і пройшла далі.

В півфінальній грі Короп каменя на камені не залишив від фортеці Риботина – 6:0.

В іншому матчі сталась абсолютна сенсація – Черешеньки переграли Понорницю. Не втомлююсь повторювати – Валерій Михайлович Корнієнко – видатний вчитель. Його десятиліттями будуть згадувати спортивні люди, як тепер – подружжя Єременків з Нехаївки. Щоразу формуючи нові команди, маючи мало учнів в школі – завжди на рівні, завжди – на вершечку. Кращі – Дубіцький Саша, Гавриленко Савелій, Ремез Ярослав. Як раділи діти перемозі, як раділи!

Гра за бронзу. Риботин не мав фізичних сил для спротиву. Данило Капиця, Кіріл Козуб, Сергій Медведь і їхні товариші все віддали на попередньому етапі.

А Понорниця – маючи дві рівноцінні четвірки – робила все, що хотіла.

Рахунок відкрив Олег Пестун. Потім – двічі – відзначився Ярослав Спичак. В другому таймі голами обмінялись Сергій Медведь та Костя Крючок.

Потенціал в команди Олексія Давиденка та Євгена Андрійченка значний. Є хороша зміна. Мені, особисто, найбільше сподобалась гра у виконанні Олега Пестуна, Ярослава Спичака. Епізодами добре грав Ігор Коваль. Та для першого місця забракло майстерності хлопцям.

Не таким всі бачили вирішальний матч, ой не таким.

Черешеньки подумки раділи другому місцю. І розуміли – з Коропом не справитись.

А господарі феєрили. У них виходило все. У фіналі п’ять з шести голів провів Максим Прохоренко. Один – Артем Лисенко.

Команда Коропа 2023- одна з найкращих за останнє десятиліття: чудові, продумані тактичні варіанти, технічні гравці, характер. Все – чемпіонське!

По закінченні змагань до мене підійшов Микола Грицай, наставник хлопців. І сказав речі, які ще раз підкреслюють порядність та людяність Миколи Олексійовича: «Мене можете і не згадувати, моя роль в успіху мінімальна. Ази майстерності заклав Максим Чуприна в спорт школі. А потім ріст команди на себе взяв Максим Прохоренко. Він – мозковий центр команди, тактичні задумки – його. І ви бачили, що він сьогодні творив біля воріт суперників! Це – результат праці!»

Потім був ще один момент людяності. Приз кращого гравця турніру вручили Артему Лисенку. І – замість щастя – хлопець переживав і все промовляв: для чого, це не правильно. Я не кращий. Краще б Ярославу Лаврику чи Максиму дали!

Нагороди переможцям були придбані за кошти Коропської селищної ради. Та гості з Понорниці не хочуть бути осторонь. Олександр Михайлович Стельмах – як і на волейболі – вручив призерам величезні торти від відділу освіти Понорницької селищної ради!

Щира вдячність головному судді змагань Сергію Іллющенку, суддям Олегу Білану, Максиму Чуприні, Вадиму Смашному, Артему Козачку.

Ще раз вітання ЧЕМПІОНАМ і призерам змагань!

Володимир Лучко, начальник відділу сім'ї, молоді та спорту



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь