Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

У ЦНАПі Коропської селищної ради триває облаштування кабінету, де надаватимуться послуги «паспортного столу»

Дата: 31.03.2023 12:40
Кількість переглядів: 237

Днями тут встановили меблі, отримані в межах проєкту «Запровадження нової послуги місцевого Центру надання адміністративних послуг із оформлення та видачі паспортних документів».

Його реалізовує ГО «Коропщина – спільний дім» у партнерстві з Коропською селищною радою за сприяння Програми розвитку ООН в Україні та фінансової підтримки Європейського Союзу. Раніше в межах проєкту встановили робочу станцію.

«Відвідувачі знають, що в нас облаштовується такий кабінет. А тому запитують, цікавляться, коли вже можна буде завітати»,

– каже начальниця відділу-центру надання адміністративних послуг Коропської селищної ради Надія Лебідь.

Попереду залишилися технічні роботи, необхідні для запуску обладнання. Після цього відвідувачі ЦНАПу зможуть скористатися послугами з оформлення та видачі паспорта громадянина України, паспорта для виїзду за кордон та іншими пов’язаними послугами.

 

Проєкт «Запровадження нової послуги місцевого Центру надання адміністративних послуг із оформлення та видачі паспортних документів» реалізує ГО «Коропщина – спільний дім» у партнерстві з Коропською селищною радою за сприяння Програми розвитку ООН в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь