A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Дата: 27.02.2023 11:43
Кількість переглядів: 113

(відповідно до постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1.Найменування: Коропська селищна рада

2.Місце знаходження: Україна, 16200, Чернігівська обл., селище міського типу Короп, вулиця Кибальчича, буд.1

3.Код ЄДРПОУ:  04412426

4.Категорія замовника: 1 (орган місцевого самоврядування)

5.Назва предмету закупівлі: ДК 021:2015 34110000-1 Легкові автомобілі (34115200-8 мототранспортні засоби для перевезення менше 10 осіб), автомобіль легковий на 8-9 місць на базі Renault Master / для забезпечення евакуації/ вивезення/переміщення цивільного населення із місцевості, де ведуться бойові дії, та небезпечних територій в безпечні місця/

6.Дата оголошення: 21 лютого 2023 року

7.Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями

8.Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-02-21-002198-a

9.Строк поставки товару/надання послуг/виконання робіт: до 30.06.2023 року.

 

Обґрунтування доцільності закупівлі. Рішенням 23 сесії 8 скликання № 2952 затверджено «Програму створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій та їх наслідків на території Коропської селищної ради на 2022-2023 роки в новій редакції», де одним із першочергових завдань визначено забезпечення перевезення цивільного населення з територій проведення активних бойових дій на територію Коропської селищної ради всім можливим транспортом; забезпечення перевезень військовозобов’язаних та військовослужбовців до місця дислокації та у зворотному напрямку.

 

На виконання завдань Програми рада планувала у 2022 році придбати  автомобіль легковий спеціалізований на 8-9 посадочних місць  для забезпечення евакуації/ вивезення/переміщення цивільного населення із місцевості, де ведуться бойові дії, та небезпечних територій в безпечні місця. Проведеною процедурою закупівлі транспортного засобу  UA-2022-10-28-005986-a  на очікувану вартість 1380 тис.грн. учасники відсутні.

У поточному 2023 році фінансування заходів Програми збільшено за рахунок коштів з бюджетів інших громад. Відповідно, збільшено очікувану вартість закупівлі транспортного засобу відповідно заявлених технічних  характеристик товару, які удосконалені відповідно потреб замовника. Технічною специфікацією до предмета закупівлі підвищено безпековий рівень транспортного засобу, комфортні умови та додаткове обладнання.  

Даний автомобіль планується використовувати в разі необхідності внутрішньо переміщених осіб та місцевого населення в безпечні місця, забезпечення перевезень військовозобов’язаних та військовослужбовців до місця дислокації та у зворотному напрямку, інше.

 

Обґрунтування обсягів закупівлі. Визначено обсяг придбання виходячи із потреби, технічної специфікації товару та наявного фінансування – 1 автомобіль очікуваною вартістю 1788000 грн.,  визначеної відповідно до аналізу ринку та цін постачальників на аналогічний товар.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Технічні характеристики відповідно вимог тендерної документації. Технічні характеристики та інші параметри визначено відповідно до особливостей транспортного засобу, потреб замовника з метою забезпечення швидкості, комфортності, безпеки водія та пасажирів, прохідності, комплектності, тощо  та з урахуванням  загальноприйнятих норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі.

Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі/бюджетного призначення. Очікувана вартість обрахована відповідно до ринкових цін на аналогічний за параметрами товар (еквіваленти) за даними інтернет –сайтів  виробників та дилерів автомобільного ринку України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь