A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Програма «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» діє

Дата: 22.02.2023 13:11
Кількість переглядів: 147

Від початку лютого стартувала перша цього року хвиля подачі заяв на отримання мікрогрантів на старт або розвиток бізнесу. За її результатами на Чернігівщині подано 47 заяв.

Як повідомили в обласному центрі зайнятості, загалом у 2023 році передбачено 20 хвиль. Стати учасником програми та отримати мікрогрант можуть як діючі підприємці, так і люди, що не мають досвіду в бізнесі.

Сума фінансової підтримки становить від 50 до 250 тис грн в залежності від кількості створених робочих місць і це, до речі, є обов’язковою умовою. Грантові кошти можна витратити на придбання обладнання, закупівлю сировини та матеріалів, оренду приміщення, рекламу тощо. Повернення коштів передбачається шляхом сплати податків і зборів, зокрема за працевлаштованих осіб.

 

Тож як отримати мікрогрант?

Процедура досить проста. Перш за все подайте заяву та бізнес-план через портал Дія https://diia.gov.ua/services/grant-na-vlasnu-spravu Після проведення «Ощадбанком» оцінки ділової репутації заявника (за умови позитивного рішення), пройдіть онлайн-співбесіду з фахівцями обласного центру зайнятості та чекайте остаточного рішення Державного центру зайнятості.

Нагадаємо: торік на Чернігівщині прийнято 81 позитивне рішення про надання мікрогранту на створення або розвиток бізнесу. Сума грантових коштів склала понад 19 млн грн. Завдяки реалізації цієї програми в області буде створено майже 180 нових робочих місць.

 

Умови надання мікрогранту - на офіційному сайті "єРобота" https://erobota.diia.gov.ua/  Консультації на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

 

Чернігівський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь