A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Спільний чемпіонат з волейболу. Півфінал. Група 1

Дата: 16.02.2023 19:28
Кількість переглядів: 128

 

Черешеньки – Рождественське 2:0 /25 16 25 18/

Понорниця 2 – Авдіївка 2:0 /25 7 25 15/

Черешеньки – Авдіївка 2:1 /25 13 22 25 15 7/

Понорниця 2 – Рождественське 2:0 /25 11 25 11/

Рождественське – Авдіївка 1:2 /17 25 25 21 9 15/

Понорниця 2 – Черешеньки 2:0 /25 17 25 18/

1. Понорниця 2 – 3

2. Черешеньки – 2

3. Авдіївка – 1

4. Рождественське – 0

Ажіотаж навколо сьогоднішніх матчів був такий… Такий, що в залі не було де стати, де присісти! Десятки вболівальників приїхали разом з командами, чи своїм ходом з просторів двох громад. І статечні вболівальники з Коропа поприходили! І не дивно – півфінали таїли в собі багато невідомих іксів та ігреків. І повністю розв’язане рівняння було ближче до вечора. Довелось дітям і в підвалі посидіти – тривога! Та це не зменшило запалу. І бажання перемогти! Як всі хотіли вигравати! Вчителі були такі заведені, що лячно підійти під час матчів. Емоції та азарт!

Перемогла, звісно, Понорниця. Любо-мило спостерігати за відточеними діями підопічних Олексія Давиденка! Волейбол – проста гра. Подача, прийом, розвиток атаки, атакуючий удар. Кілька елементів, та як важко їх засвоїти звичайним хлопцям з-за шкільної парти. Простим, а не видатним атлетам. І понорничани все засвоїли на 12 з плюсом. Навчені, все відшліфовано до дрібниць. Дивно, але завтра з Понорниці приїде ще одна така ж ефектна команда. І муляє думка голову: звідки там взялося стільки талановитих дітей? Чи, може, є інші секрети перемог?

Кращі сьогодні: тренер Олексій Давиденко, зі своїм вмінням та горінням в очах. А з гравців: Володимир Заїка, Павло Кром, Ігор Коваль.

В останній - вирішальній грі проти Черешеньок - чудово зіграв Антон Абакумець!

Як хвилювався Валерій Корнієнко! Скільки кілограмів /чи грамів/ нервових клітин згоріло під шалені крики: «Ейс, ейс!». Сьогодні вночі була тривога, Україну бомбили ворожими ракетами… Ми всі вимкнули телефони – і дивились тривожні сни далі. А в Черешеньках діти – разом з викладачами – ховались у бомбосховищі. Ніч була переведена… Та як грала волейбольна команда ліцею! Справжнім гладіатором на майданчику був Ярослав Ремез! Атакував з усіх куточків майданчику, приймав, бив. Як він бив! Атакуючий удар у виконанні Ремеза – ще щось! І – головне – підтримував партнерів. Відзначу також Савелія Гавриленка та В’ячеслава Ковальова.

Авдіївка зірок з неба не хапала. Та – команда добротна. Лідери – Кокоша Назар та Іван Куліш. Сподобалось, що приїхала велика група підтримки. Заводяться в Авдіївці і діти і дорослі. І через кілька років матимем серйозного конкурента на Спартакіадному олімпі, на вершечку.

Рождественське… Хлопці високі є, грали значно краще ніж на груповому етапі. Та програли сьогодні. На жаль. Відзначу Артема Луценка та Артема Кудренка!

Сьогодні було все для хорошої гри. Теплий зал, кваліфіковане суддівство на чолі з Сергієм Жоваником, азарт, вболівальники. Приємно, що Володимир Куніцин привіз дітям багато печива до солодкого столу! Людмилі Назаренко дякуємо за гарячий чай!

Чудовий спортивний день!

Завтра буде ще гарячіше!

Володимир Лучко, начальник відділу сім'ї, молоді та спорту



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь