Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Цього тижня голова громади Володимир Куніцин продовжив проводити співбесіди з працівниками відділів та структурних підрозділів селищної ради

Дата: 12.01.2023 16:08
Кількість переглядів: 328

У вівторок співбесіду пройшли працівники відділу культури і туризму; відділу освіти; відділу-служби у справах дітей та відділу сім’ї, молоді та спорту.

На цих зустрічах йшлося про підсумки роботи, плани та проблемні моменти.

За результатом зустрічі  з працівниками відділу культури і туризму та керівниками установ у його структурі (Коропський БК, Мистецька школа, Публічна бібліотека, Регіональний історико-археологічний музей) визначили ряд завдань, серед яких ремонтні роботи, оновлення обладнання та комп’ютерної техніки, залучення молодих фахівців до роботи в Мистецькій школі, забезпечення високого рівня освітнього процесу.

Також керівники закладів поділилися найближчими планами. Приміром, Публічна бібліотека планує робити виїзди в села, щоб поширювати літературу.

На співбесіді з колективом відділу освіти обговорили проблемні питання та виклики, які виникають перед галуззю.

До 2027 року в системі загальної середньої освіти України відбудуться суттєві  зміни, і замість ЗОШ надалі функціонуватимуть початкові школи (1-4 класи), гімназії (до 9 класу) і ліцеї (до 11 класу). За кількістю учнів вимогам ліцею з усіх наших шкіл зможе відповідати тільки Коропська.

До завершення реформи не так багато часу, тому готуватися треба вже зараз. Треба продовжувати придбання нових шкільних автобусів. Особливо непокоїть стан Коропської школи (зокрема харчоблоку).   

А зараз, поки реформа не відбулась, нам важливо, поки є діти, зберегти всі школи. Бо ж школи, крім навчального процесу, дають робочі місця, та і загалом села із школами почуваються значно краще. Тож під час співбесіди багато уваги приділили питанню довозу учнів, забезпечення їх харчуванням, шкіл — теплом. Словом – щоб зробити освітній процес якомога кращим, комфортнішим.

Разом з працівниками відділів служби у справах дітей та сім’ї, молоді та спорту голова громади обговорив проблемні моменти реалізація державної політики з питань сім’ї, дітей, молоді; протидії насильства та торгівлі людьми. Також спланували проведення спортивних заходів.   

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь