Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Сьогодні голова громади Володимир Куніцин розпочав проводити цикл співбесід із працівниками відділів селищної ради та її структурних підрозділів

Дата: 05.01.2023 22:03
Кількість переглядів: 258

На співбесідах йшлося про підсумки роботи у 2022-му році та плани на 2023-й; працівники ділилися ідеями щодо вдосконалення роботи своїх відділів та покращення її ефективності.

Першим був фінансовий відділ та відділ соціального захисту населення.

 

Колектив фінвідділу селищної ради налічує 4 працівників, які здійснюють організаційно-функціональні повноваження у фінансовій сфері. Це контроль за дотриманням зобов'язань щодо платежів до селищного бюджету; складання кошторису громади та контроль його виконання згідно з вимогами бюджетного законодавства; аналіз бюджетних запитів; складання розпису доходів і видатків бюджету та інше.

Під час співбесіди працівники відділу обговорили з головою способи збільшення надходжень у громаду.

Зараз на шляху до цього є певні перешкоди. По-перше, фінвідділ не має податкових повноважень, не володіє даними податкової, тобто, може «бачити» тільки факт сплати, а не те, хто і скільки повинен сплачувати. Селищна рада не має повноважень контролювати як сплачується акцизний податок з реалізації алкоголь. Є ряд питань щодо сплати за землю. Негативно впливає на наш фінансовий стан добровільна сплата податків у зв’язку з воєнним станом.

Після обговорення цих та інших проблемних питань було вирішено підготувати ряд звернень до податкової, обласної військової адміністрації, окремих підприємств.

Завершуючи співбесіду, Володимир Куніцин подякував працівникам фінвідділу за роботу в минулому важкому році.

 

 У відділі соціального захисту  також 4 працівників. Завдання відділу – забезпечення реалізації державної політики з питань соціального захисту населення, дітей, ВПО, підтримки сім’ї, виконання програм і заходів у цій сфері; призначення та виплата допомог, фінансування яких проводиться за рахунок коштів селищного бюджету та інше.

Під час співбесіди колектив відділу поділився думками з приводу покращення роботи.

Найгостріше питання — кадрове. Потрібен завідувач сектору по наданню соціальних послуг сім’ям з дітьми та молоді і ще один фахівець із соціальної роботи.

Під час розмови працівники відділу соцзахисту отримали робочі завдання, приміром, сформувати й оприлюднити реєстр соціальних послуг, які надаються в громаді.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь