A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Дата: 20.12.2022 09:07
Кількість переглядів: 167

(відповідно до постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1.Найменування: Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коропської селищної ради

2.Місце знаходження: Україна, 16200, Чернігівська обл., селище міського типу Короп, вулиця Поштова, буд.6

3.Код ЄДРПОУ:  41414420

4.Категорія замовника:  (комунальна організація(установа,заклад)

5.Назва предмету закупівлі: ДК 021:2015  15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби

6.Дата оголошення: 15 грудня 2022 року

7.Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями

8.Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-12-15-014453-a

9.Строк поставки товару/надання послуг/виконання робіт: 01.01.2023 - 31.12.2023 року.

 

Обґрунтування доцільності закупівлі. Необхідність у закупівлі за ДК 021:2015 15810000-9 «Хлібопродукти,свіжовипечені,хлібобулочні та кондитерські вироби»(хліб житній,батон пшеничний,булочка здобна) зумовлена необхідністю забезпечення безперебійного харчування підопічних стаціонарних відділень с. Шабалинів,с Нехаївка.

 Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі ДК 021:2015 15810000-9 «Хлібопродукти,свіжовипечені,хлібобулочні та кондитерські вироби»(хліб житній,батон пшеничний,булочка здобна) сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі і становить 337000,00грн.

 Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін на аналогічні за технічними характеристиками товари шляхом аналізу середньостатистичних цін та відповідає розміру бюджетного призначення.

Обґрунтування обсягів закупівлі. Визначено обсяг придбання виходячи із потреби та наявного фінансування очікуваною вартістю 337000,00 грн.(Хліб житній-5000 кг.,батон пшеничний-4000 кг.,булочка здобна-5000 штук)  визначеної відповідно до аналізу ринку та цін постачальників на аналогічний товар.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Технічні та якісні характеристики відповідно вимог тендерної документації.

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі

Хліб житній,  батон пшеничний, булочка здобна  (Код за ЕЗС ДК 021:2015 15810000-9- Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби)

  1. Характеристики товару:

 

п/п

Найменування товару (послуги / роботи)

Технічні характеристики

Од. виміру

К-сть для стаціонарних відділень Територіального центру

1.

Хліб житній

Виготовлений із житнього борошна другого сорту. Забарвлення скоринки від світло – до темно-коричневого, без підгорілості. М’якушка хліба має бути гарно пропечена, еластична, не крихка, рівномірно розпушена. Не допускається наявність порожнеч, крошливість, непромішування. Смак і запах характерні для даного виробу, без стороннього присмаку. Не допускається відчуття прісного, пересоленого, надмірно кислого і гіркого смаку, наявність хрускоту. Вага 1 буханки – 0,6 – 1 кг.

Поставки товару повинні здійснюватись окремими партіями згідно заявок замовника. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару.

Срок придатності до споживання готового виробу без упаковки не більше ніж 24 години, упакованого не більше ніж 48 годин. Зберігати за температури не нижче 4ºС та відносної вологості повітря не вище 75%.

кг

5000

3.

Батон пшеничний

Подовжено - овальної форми, не розпливчатий, без притисків,  виготовлений з борошна вищого гатунку, скоринка – без великих тріщин і підривів. Забарвлення скоринки – золотисто-жовте, без підгорілості. М’якушка має бути гарно пропечена, еластична, не крихка, рівномірно розпушена. Не допускається наявність порожнеч, крошливість, не промішування. Не допускається відчуття прісного, пересоленого, надмірно кислого і гіркого смаку, наявність хрускоту. Вага 1 буханки – 0,4 – 0,5 кг.

Поставки товару повинні здійснюватись кожного дня окремими партіями згідно заявок замовника. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару.

Срок придатності до споживання готового виробу без упаковки не більше ніж 24 години, упакованого не більше ніж 48 годин. Зберігати за температури не нижче 4ºС та відносної вологості повітря не вище 75%.

 

кг

 

4000

4.

Булочка здобна

Булочка повинна бути виготовлена із борошна пшеничного вищого ґатунку, повинан мати чисту, суху поверхню, пружної консистенції, без сторонніх запахів, без ушкоджень, без стороннього присмаку,свіжоспечена; термін зберігання недовготривалий; м’якушка пропечена, не допускаються сторонні включення. Вага булочки – 100 гр.

 

шт

 

5000

 

2. Послуги, які обов’язково надає учасник та включає в ціну товару:

- доставка товару до місця, передбаченого тендерною документацією;

- розвантаження товару та занесення до приміщень харчоблоку, про що учасником повинен

бути наданий гарантійний лист.

3. При поставці товару, обов'язково має надаватись документ що підтверджує його якість.

4. Уся продукція повинна бути без ГМО.

5. Якісні показники мають відповідати ДСТУ,ГОСТ,ТУ.

6. Товар має бути фасований в упакування дозволене до використання органами державного санітарно-епідеміологічного нагляду.

7.  Продукція, що вказана в документації, має постачатися  партіями до кожного стаціонарного відділення відповідно заявки від Замовника (засобами телефонного зв’язку, шляхом листування або по електронній пошті).

8.  Приймання Товару за кількістю і якістю здійснюється представником (зав.господарством) стаціонарного відділення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь