Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Чергове засідання  виконавчого комітету провів голова громади Володимир Куніцин

Дата: 16.12.2022 17:04
Кількість переглядів: 175

Фото без описуЧлени виконкому опрацювали 19 питань про роботу комунальних підприємств, соціальний захист, освіту, та розглянули заяви жителів громади.

Детальніше про сьогоднішні рішення.

 

 

 

 

Схвалені проєкти нових програм:

  • Програма «Обдаровані діти – майбутнє Коропщини» на 2023-2027 роки. Це спільна програма відділу освіти та відділу культури і туризму,  згідно з якою учні закладів освіти та Мистецької школи отримуватимуть винагороди за перемоги в предметних олімпіадах та позашкільних конкурсах.
  • Програма збереження та відтворення лісів на 2023-2025 роки. Вона передбачає інвентаризацію самозаліснених ділянок (чагарникові чи заболочені землі – близько 20 га), розроблення відповідної документації та передачу в постійне користування Агролісгоспу. Програма розроблена на виконання Указу президента.

Погоджені зміни до програм, що вже діють у громаді:

  • Програма надання послуг з благоустрою на 20222024 роки. Змінено напрямки фінансування для придбання паливномастильних матеріалів.
  • Програма забезпечення надання послуг з водопостачання та водовідведення на 2022 рік. Суть змін – збільшена фінансова підтримка з бюджету громади (зокрема на придбання матеріалів для ремонту водогону та підготовку до опалювального періоду)
  • Програма створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій: до обсягу фінансових ресурсів додали 500 тисяч гривень, що будуть передані нашій громаді з бюджету міста Києва.
  • Програма розвитку цивільного захисту, реагування на надзвичайні ситуації, події та ліквідації пожеж: буде придбана цифрова переносна радіостанція на пожежнорятувальний пост у Коропі.
  • Програма по соціальному захисту та підтримки громадян: додали 60 тисяч гривень на виплати для ліквідації наслідків пожеж чи стихійного лиха.
  • Програма «Обдаровані діти – майбутнє Коропщини» (на 2017 – 2022 роки). Згідно з цією програмою учні закладів системи освіти отримають премії за перемоги в обласних та Всеукраїнських олімпіадах та конкурсах. Зміни полягають у тому, що до переліку конкурсів додали гру «Сокіл» (Джура»).

Розглянули й інші питання.

Члени виконкому затвердили нові калькуляції вартості чищення снігу та посипання доріг піщано-сольовою сумішшю тракторами КП «Благоустрій» (порівняно з минулим роком вартість підвищується у зв’язку зі здорожчанням пального); надали дозвіл на передачу в оренду частину нежитлового приміщення, розглянули питання стосовно роботи Центру первинної медико-санітарної допомоги та лікарні.

Крім цього, розглянули заяви громадян про присвоєння адрес житловим будинкам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь