A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

У Публічній бібліотеці пройшла творча зустріч до 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди та засідання клубу «Первоцвіти Коропщини»

Дата: 22.11.2022 19:31
Кількість переглядів: 314

Григорій Сковорода – одна з ключових постатей української культури. Дата його ювілею увійшла до переліку ювілейних дат ЮНЕСКО 2022-го року.

Не залишились осторонь її відзначення і творчі люди нашої громади, та вшанували видатного українського просвітителя-гуманіста, філософа, поета й педагога.

Працівники Публічної бібліотеки та Регіонального історико-археологічного музею підготували біографічну презентацію «Велич постаті Григорія Сковороди». Чимало цікавих фактів із життя Григорія Савича розповіли бібліотекар Світлана Матвієнко та науковий співробітник музею Григорій Касьяненко.

Після цього відбулось представлення нової учасниці літературно-мистецького клубу «Первоцвіти Коропщини». Відтепер творчою стежиною у складі «первоцвітів» крокуватиме Раїса Губар із Нехаївки. Вона має не одне, а декілька творчих вподобань – це поезія і спів, вишивання бісером і вирощування квітів, малювання і кулінарія.

Раїса Василівна яскраво презентувала себе і свої доробки та  отримала від колег «по цеху» безліч теплих відгуків і побажань. Приєднуємося до привітань та зичимо успіхів!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь