Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Тільки щоденною працею можна добитися  гарного результату

Дата: 12.11.2022 15:15
Кількість переглядів: 263

Вчора був надзвичайно важкий день – ми провели в останню путь нашого Героя Ігоря Довгого. Як посадова особа я був задіяний у прощальних заходах, тому не виконував своїх функціональних обов’язків…Час летить дуже швидко, і є чимало справ, які треба якнайшвидше зробити. Ось сьогодні – в суботу  – кипіла робота в будівлі для Коропського відокремленого підрозділу Товариства Червоного Хреста.

Завдання у нас надважливе: щоб пережити зиму, треба зробити багато запасів необхідних речей. Певні запаси у нас є і зараз, але їх потрібно суттєво збільшити. Через те і постала потреба у більшій будівлі для ТЧХ.

 

Справ там дуже багато. Будівля занедбана. У далекому 2008-му році районна рада намагалась продати її, але покупець так і не знайшовся, бо приміщення вимагає значних капіталовкладень.

Треба мати велику сміливість, щоб взятись за цю будівлю та привести її до ладу. Але початок покладений, і він дуже оптимістичний.

Щиро дякую керівництву Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста за фінансову підтримку.

 

Але для того, щоб нам допомагали, ми теж повинні докладати багато зусиль, бути серед кращих. Тоді і ставлення до нас буде відповідне. А під лежачий камінь вода не тече.

 

Тому я дякую всім, хто долучається до цієї роботи. Ще раз щира вдячність  обласному керівництву Товариства Червоного Хреста. Дякую  голові відокремленого підрозділу Таїсії Онопко за її непосидючість і працелюбність, дякую керівникам комунальних підприємств, які відновлюють будівлю.

Вже оновлені вікна, підведена каналізація, робиться підлога, завезений гіпсокартон, закуплені вікна та двері; триває робота над пандусом, закладаються деякі стіни, деякі – укріплюються, також укріплюється фундамент, ремонтується дах. Робота кипить, бо тільки щоденною працею можна добитися  гарного результату.

 

Володимир Куніцин, Коропський селищний голова

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь