A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Вчасно протягнута рука допомоги може врятувати людську долю

Дата: 15.09.2022 17:21
Кількість переглядів: 325

Фото без описуУ дуже важку життєву ситуацію потрапила жителька нашої громади, молода жінка з Райгородка. Вона захворіла,  перенесла торік серйозну операцію. Але здоров’я не додалося, та й не залишилось ніяких коштів на проживання. А на руках – двоє дітей.

На цю біду звернули увагу депутат селищної ради Олена Куніцина та голова відокремленого підрозділу Товариства Червоного Хреста Таїсія Онопка, коли відвідували родини в складних життєвих обставинах.

Про непросту долю жінки дізнався голова громади Володимир Куніцин, і взяв ситуацію під свій контроль. Відвідав її, надав продуктову та матеріальну допомогу. Жінку неодноразово лікували в стаціонарі Коропської лікарні.   

Був виділений транспорт до Чернігова, організований необхідний супровід. До обласного центру разом з жінкою їздила діловод старостинського округу. І врешті жінці допомогли оформити групу інвалідності, адже самостійно вона цього зробити не могла. Тепер вона матиме державну підтримку у зв’язку зі  станом здоров’я.

 

Звертаємося до людей, які, можливо, так само зіткнулися з бідою і наодинці не можуть вибратися на берег життя зі стрімкого виру. У селах є старости та діловоди. Працюють соціальні служби, голова громади. Не мовчіть, не соромтеся поділитися наболілим. Вас ніхто не осудить. Але разом буде легше побороти лихо – якою б безвихідною не здавалась ситуація.

 А найголовніше –  бережіть здоров’я, вчасно звертайтеся до лікарів, не запускайте хвороби, не допускайте ситуації, коли вже запізно.

Підготовлено за інформацією діловода Лукнівського старостинського округу

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь