Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

З вересня аграрії зможуть податися на дві програми держпідтримки через Державний аграрний реєстр

Дата: 02.09.2022 17:18
Кількість переглядів: 264

Фото без описуЗ 1 вересня аграрії зможуть податися на дві програми з держпідтримки у Державному аграрному реєстрі. Про це розповів перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький.

Перша програма — це виплата 3100 грн на 1 га. Максимальний розмір — до 120 га. Друга програма — підтримка тих, хто тримає від 3 до 100 корів. Такі аграрії можуть отримати 5300 грн на корову.

За словами Тараса Висоцього, підтримку зможуть отримати в тому числі й особисті селянські господарства. Єдина і ключова умова — земельні ділянки та корови мають бути зареєстровані.

— Заявки на участь у програмі прийматимуться 1 вересня. В ДАРі можна вже зареєструватися, а з 1 вересня за 5 хвилин відправити заявку. Зареєструватися може будь-хто, для цього потрібно мати електронний підпис. Це необов’язково має бути юридична особа, може бути фізична особа-селянин. Жодних обмежень немає, — пояснив Тарас Висоцький.

Надаємо, що за неповні два тижні функціонування ДАРу в ньому вже зареєструвалося понад 3 тисячі аграріїв. Покрокова інструкція з реєстрації та користування платформою за посиланням.

 

Джерело: https://www.growhow.in.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь