Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Допомога нашим захисникам

Дата: 06.06.2022 18:20
Кількість переглядів: 497

В травні місяці поточного року групою жителів громади було ініційовано, а селищною радою  підтримано, збір коштів для забезпечення амуніцією та одягом  воїнів з Коропської громади, які захищають Україну в зоні бойових дій. Для збору коштів залучено банківський рахунок Алли Шаповал, чоловік якої воює на сході. Висловлюємо подяку всім, хто долучився до підтримки.

За короткий час на рахунок надійшло 89060 гривень, ще 74940 гривень зібрали рідні та друзі воїнів. 

Ми були вражені вашою щирістю та бажанням допомогти, і   кожна гривня має значення, вона забезпечує поліпшення умов для наших воїнів , іноді береже життя – і наближає ПЕРЕМОГУ.

Придбано: тепловізор, підсумки для магазинів, перчатки тактичні, наколінники та налокітники, аптечки військові, турнікети, біноклі, павербанки, окуляри тактичні, наплічники, взуття тактичне, балаклави, ремені для автоматів, шкарпетки та інші потрібні речі.

Також військовим доставлялись продукти харчування з гуманітарної допомоги, передано 10 карематів та 13 спальних мішків, на потреби ЗСУ вилучено з комунальної власності транспортні засоби. Спільними зусиллями було створено та передано до військових частин 40 маскувальних  сіток.

Також надається допомога паливо-мастильними матеріалами. Є домовленість з волонтерами щодо надання відповідної допомоги - чекаємо її на цьому тижні. Сьогодні надали мобілізованим підтримку продуктами харчування та аптечками військовими з турнікетами. Заключаємо договір на пошиття форми. 

Війна триває. Гинуть герої на полі бою, гинуть мирні жителі, ворог жорстокий - стирає з лиця землі наші міста та села. Сотні жителів Коропщини зі зброєю в руках боронять Україну, наш європейський вибір, право на вільний, демократичний світ. На жаль є втрати і серед наших земляків-героїв, у них ворог забрав найцінніше -  життя.

Нам допомагає весь цивілізований світ, значні кошти на оборону спрямовуються з Державного бюджету України. І кожен з нас повинен і надалі підтримувати воїнів, в першу чергу – своїх, земляків. Йде мобілізація і кожен житель громади, який їде у військову частину, вже в Коропі повинен отримати засоби власного захисту.

Просимо вас і надалі долучатись до збору коштів. Рахунок той же, відкритий на ім’я Алли Шаповал. Внесіть свій посильний вклад у ПЕРЕМОГУ. Нехай Бог береже наших захисників.

4731 2191 2342 5625 Алла Шаповал.

Фото без опису

Додаються фото придбаної амуніції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь