Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Зароджується співпраця з благодійним фондом, що допомагає військовим

Дата: 01.06.2022 16:35
Кількість переглядів: 561

Сьогодні Коропський селищний голова Володимир Куніцин зустрівся з командою Благодійного фонду «Тільки вперед» із міста Бориспіль. До Коропа благодійники     приїздили з метою налагодження співпраці, і передали амуніцію військовим із нашої громади, які нині боронять Україну.

Засновник цього благодійного фонду В’ячеслав Бороденко із перших днів повномасштабної військової агресії росії став на захист рідної країни, служив у Бориспільському добровольчому батальйоні.

Він на власному досвіді зрозумів найгостріші потреби наших захисників, а тому й вирішив заснувати фонд задля підтримки наших воїнів.

В’ячеслав Бороденко бізнесмен - співвласник компанії «Аджанта», яка імпортує запчастини до автобусів.

Благодійний фонд, який він заснував, починав працювати на власних ресурсах. Наприклад, перші плитоноски робили з автомобільних ресор.

Нині «Тільки вперед» залучає допомогу вже і з-за кордону. Так, відкрився відділ збору благодійної допомоги у Туреччині, де багато друзів та партнерів у зв’язку з автомобільним бізнесом. Триває налагодження співпраці з Німеччиною.

Із Коропом цей благодійний фонд пов’язало те, що тут проживає родич співробітника компанії «Аджанта», який зараз збирається на передову.

Тож фонд вирішив надати допомогу йому та іншим бійцям з нашої громади.

Для потреб сучасних козаків команда фонду передала 5 ремінно-плечових систем («розгрузок»), 6 аптечок, 8 карематів і 10 спальних мішків.

Але це не все, бо «Тільки вперед» і надалі планує співпрацювати з нашою громадою. Невдовзі фонд передасть ще і плитоноски для наших воїнів. Є й інші плани, про які обов’язково розповімо, коли вони реалізуються.

Під час зустрічі Володимир Куніцин подякував команді благодійників за добрі справи, які вони роблять заради перемоги України.

Голова громади запевнив, що зі свого боку і він, і інші працівники селищної ради робитимуть усе можливе заради результативної співпраці для підтримки наших захисників.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь