A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Сьогодні під головуванням Коропського селищного голови Володимира Куніцина пройшло засідання шістнадцятої сесії восьмого скликання

Дата: 11.02.2022 19:37
Кількість переглядів: 659

У ході роботи депутати розглянули 188 питань (із них 19  загальних та 169 земельних)

Послуг ЦНАПу стало більше. На сесії затвердили новий перелік адміністративних послуг, що надаються через ЦНАП. Їх стало більше на 70, оскільки додалися послуги зі сфери соціального захисту та РАЦСу, а частину послуг, що надавались раніше, деталізували, відтак із однієї вийшло декілька. Тепер у «арсеналі» ЦНАПу − 194 послуги.

Зміни до бюджету. У ході сесійного засідання виділені асигнування в сумі 4 млн 290 тис. 82 грн на такі видатки:

  • 116 тис. грн – на Програму фінансової підтримки готельного господарства у 2022 році;
  • 1 млн 185 тис.д грн  – на співфінансування за проєктом «Капітальний ремонт стадіону із господарськими будівлями за адресою: Чернігівська область, смт Короп, вулиця Київська, 29» (проєкт ДФРР, що буде реалізований в цьому році);
  • 2 млн 400 тис. грн (освітня субвенція) – на придбання шкільного автобуса;
  • 261 тис. 937 грн (дотація з місцевого бюджету) – на оплату теплопостачання по Коропській школі;
  • 316 тис. 746 грн  (субвенція з державного бюджету) − на оплату послуг з підключення до Інтернету в сільській місцевості;
  • 10 тис.  400 грн (субвенція з державного бюджету) – на придбання спеціальних засобів корекції психофізичного розвитку.

 

Також на сесії внесли зміни до бюджету на цей рік. 596 тисяч гривень видатків по відділу освіти перенесли у спецфонд для забезпечення таких видатків:

  • 80 тис. грн − коригування проєктно-кошторисної документації по капітальному ремонту Коропської школи;
  • 491 тис. грн − на  систему протипожежного захисту в ДНЗ «Дзвіночок» у Коропі;
  • 25 тис. грн – для придбання електроплити для дитсадка в Атюші.

Рішенням внесені зміни в частині перерозподілу між головними розпорядниками коштів.

 

Також у блоці бюджетних питань:

  • Затвердили Положення про цільовий фонд Коропської селищної ради, у зв’язку з приведенням до чинного бюджетного законодавства.
  • Затвердили  норматив відрахувань до бюджету громади частини чистого прибутку (доходу) комунальних підприємств у розмірі  10% (на рівні минулого року)

Зміни до Програми фінансової підтримки готельного господарства на 2022 рік.  Додаткових 15 тисяч 787 гривень призначені для оплати укладання плитки на сходах.

Одну з кімнат готелю надали  для тимчасового проживання працівника центру комплектування та соціальної підтримки (військкомату). Місячна плата становитиме 3500 грн у місяць (у осінньо-зимовий період), та 2000 грн (в літній період).

У блоці питань управління майном:

  • передали на балансовий облік ІТЦ «Космос» майно, отримане  по проєкту  «Модернізація приміщення комунального підприємства «Інформаційно-туристичний центр «Космос» Коропської селищної ради» Програми DOBRE (перелік із 26 найменувань)
  • продовжили на 2 роки договір оренди  АТ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» майна комунальної власності селищної ради (місячна орендна плата – 71 тис. 667 грн)
  • також на сесії розглянули звернення АТ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» щодо встановлення зменшеного розміру орендної плати на 2022 рік. Оскільки пільга законодавством не передбачена, у такій пільзі відмовлено.

 

Інше. На сесії внесли зміни до Програми з відзначення пам’ятних дат, історичних подій, культурних заходів, ювілеїв та вшанування видатних людей Коропської селищної ради на 2022-2024 роки.:

  • деякі заходи перенесли;
  • внесли до Програми розважальне шоу «Хто зверху?» замість шоу «Коропські зірки»;
  • кошти на проведення конкурсу «Жінка року» перенесли на святкування Масляної

 

Рішенням сесії внесені зміни до Плану діяльності селищної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік.

Також селищна рада взяла зобов’язання стосовно забезпечення фахівців з вищою медичною освітою, абітурієнтів 2022 року, на строк не менше ніж три роки безоплатним користуванням житлом у Коропі.

Земля. Депутати розглянули обширний блок земельних питань  (про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель; резервування земельних ділянок, затвердження проектів землеустрою; надання дозволів на розроблення проектів землеустрою тощо)

Розглянули кілька кадрових питань:

  • на 4 одиниці збільшили кількість посад адміністраторів ЦНАПу – це віддалені робочі місця в Атюшівському, Оболонському, Нехаївському та Шабалинівському старостинському округах;
  • припинили повноваження старости Нехаївського старостинського округу Сергія Саводченка та старости Оболонського старостинського округу Володимира Гавриленка. До нового року ці старостинські округи змінилися – до Нехаївського приєднали Рижківський, до Оболонського – Будищенський і Городищенський.  Відповідно до законодавства старости повинні бути затверджені на ці округи ще раз – після процедури громадського обговорення.

Завершили сесію питанням «Різне».

Усі рішення сьогоднішньої сесії будуть оприлюднені на офіційному сайті Коропської селищної ради в розділі «Офіційні документи»

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення 
та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь