A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Сьогодні Коропський селищний голова Володимир Куніцин провів ряд зустрічей із жителями Атюші

Дата: 06.01.2022 18:01
Кількість переглядів: 496

 У великому селі є ряд серйозних проблем, які треба якомога швидше вирішувати. Голова громади побував на кількох проблемних об’єктах, щоб спланувати роботи.

Аптека

 На жаль, вона досі лишається під загрозою закриття. І поки її доля зараз вирішується на рівні обласної ради – атюшанам ця невідомість дуже болить. Голова громади розповів, що на  зустріч з приводу аптеки зібралося близько  десяти місцевих жителів, і всі говорили про те, що аптека – необхідна.

− До речі, в аптеці мені дуже сподобалося – охайно, гарно, і найголовніше  − великий асортимент ліків. Поки я там був, кожні 5 хвилин заходила людина. Тобто, потреба шалена…

Місток

Разом з діловодом голова громади оглянув проблемний місток через ставок, та пообіцяв відремонтувати його. На місці ж визначилися з обсягом необхідних робіт.

Амбулаторія 

Тут скоро будуть перекривати дах, зараз триває підготовка, уже напиляли лісоматеріал. До речі, не так давно до амбулаторії провели воду, люди дякують за це.

 Школа

В Атюшівську школу імені Станіслава Ковтуна Володимир Куніцин запросив цілу групу електриків із комунального підприємства «Благоустрій-Сервіс», щоб зробити нормальне освітлення спортзалу. Але випадково вияснилися й інші проблеми цього закладу – в актовому залі практично немає освітлення, а в їдальні не працює витяжка. За один день не виправити всього.

 - Дуже непокоїть кількість недоліків для нормальної роботи школи в Атюші. У найближчий місяць будемо розробляти план заходів і усувати ці проблеми, − пообіцяв голова громади.

 

На фото: Коропський селищний голова Володимир Куніцин, завідувач аптеки Любов Лазаренко, діловод Атюшівського старостинського округу Надія Олефіренко.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь