Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

У Публічній бібліотеці інформують про електронні петиції в Коропській громаді

Дата: 17.12.2021 12:05
Кількість переглядів: 558

Фото без описуПрацівники закладу розповідають своїм відвідувачам про можливість подати петицію через сайт громади.  Також у Публічній бібліотеці можна отримати буклет із інструкцією, як це зробити.

У бібліотеці є комп’ютер із підключеним інтернетом, тож можна, зокрема, почитати новини на сайті громади та за бажання – подати петицію.

Електронна петиція − це особлива форма колективного звернення громадян до органу місцевого самоврядування, яке обов'язкове до розгляду за умови набрання необхідної кількості голосів.

У Коропській громаді електронна петиція розглядається за умови збору на її підтримку не менш, ніж 100 підписів жителів протягом не більше 90 днів з дня оприлюднення петиції.

Подати петицію можна на офіційному сайті громади за посиланням https://koropska-gromada.gov.ua/petitions/

 

… У грудні в Публічній бібліотеці планувався масштабний офлайн-захід зі Студентами Університету третього віку до Міжнародного дня чаю – де про цей інструмент участі розповідали б за чашкою ароматного напою…  На жаль, через коронавірусну загрозу такий захід поки що довелося відтермінувати.

Дякуємо працівникам бібліотеки за те, що активно долучилися до проведення інформаційної кампанії про електронні петиції в нашій громаді!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Інформаційна кампанія проходить у рамках проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні в Чернігівській області» , що реалізується  в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). В Чернігівській області виконавцем проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» є громадська організація «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» в партнерстві з громадським об’єднанням «Спілка ініціатив Чернігівщини».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь