Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Щоб не сталося пожежі

Дата: 19.11.2021 16:32
Кількість переглядів: 200

Фото без описуІз початку року на Чернігівщині внаслідок небезпечних факторів вогню загинули 74 людини, ще 42 отримали травми. Основними причинами трагедій послужила необережність у поводженні з вогнем, під час куріння, а також порушення правил монтажу та експлуатації електрообладнання й опалювальних печей.

Сьогодні з метою недопущення пожеж у житловому секторі фахівці Коропського підрозділу Новгород-Сіверського РВ ГУ ДСНС України у Чернігівській області та сектору по наданню соціальних послуг сім’ям з дітьми та молоді Коропської селищної ради здійснили спільне профілактичне відпрацювання на території Риботина й Коропа.

Основну увагу приділили помешканням багатодітних родин, та родин, які опинились у складних життєвих обставинах.

Фахівці ДСНС звернули увагу громадян на необхідності утримання опалювальних печей, електромереж у належному протипожежному стані, недопустимості експлуатації саморобних або несертифікованих електрообігрівачів, розповіли основні недоліки, які можуть призвести до виникнення пожежі.

Крім того, надзвичайники довели правила безпечного використання відкритого вогню, акцентували увагу батьків на постійному контролі за розвагами дітей та застерегли, що в жодному разі не можна залишати малечу без нагляду.

Під час профілактичних відпрацювань рятувальники нагадали людям номери телефонів виклику екстрених служб, а також вручили пам'ятки з короткими інструкціями заходів безпеки та дій під час виникнення пожеж.

Співробітники Служби порятунку «101» та працівники соціальних служб сподіваються, що люди відповідальніше ставитимуться до питань пожежної безпеки у власних оселях, обережно поводитимуться з вогнем і слідкуватимуть за розвагами дітей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

За інформацією Новгород-Сіверського районний відділу
ГУ ДСНС України у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь