Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

У Коропській громаді запускається інформаційна кампанія про електронні петиції

Дата: 09.11.2021 19:03
Кількість переглядів: 576

Фото без описуВчора в Коропській селищній раді пройшло перше засідання робочої групи для проведення інформаційних кампаній про механізм залучення громадськості.

Інформкампанія буде присвячена електронній петиції. Це особлива форма колективного звернення громадян, яка подається та розглядається відповідно до статті 231 Закону України «Про звернення громадян».

Е-петиції в Коропській громаді запроваджені з 2020 року. Але за рік подана все лише одна, і вона не набрала належної кількості голосів.

Тож мета інформаційної кампанії  −  ознайомити жителів з інформацією про інструменти участі громадян, проінформувати жителів Коропа і сіл про наявний інструмент громадської участі, та як  його використовувати.

До складу робочої групи увійшла працівники апарату селищної ради, що працюють із інструментами участі, голова Молодіжної ради, директорка радіомовлення та Публічної бібліотеки.

Вони визначилися із каналами поширення інформації про петиції та спланували заходи (серед них − поширення оголошень, ілюстративних матеріалів, відео).

 

Інформаційна кампанія проходить у рамках проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні в Чернігівській області» , що реалізується  в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). В Чернігівській області виконавцем проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» є громадська організація «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» в партнерстві з громадським об’єднанням «Спілка ініціатив Чернігівщини».

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Ілюстрація:  Програма DOBRE Голос громад Чернігівщини

 

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь