A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Жителі громад-партнерок програми DOBRE навчалися  знімати якісні фото та відео власним мобільним телефоном

Дата: 11.10.2021 16:32
Кількість переглядів: 281

Для жителів громад-партнерок ДОБРЕ команда «Голос громад в місцевому самоврядуванні» в Чернігівській області підготувала курс з навчання фото та відео. Заняття відбувалися в онлайні, щоб кожен міг долучитися в зручному місці у своїх громадах.

 

Курс складався з  декількох майстер-класів для двох груп: одна — для молоді та друга — для представників громадських організацій, органів місцевого самоврядування комунікаційних відділів, робочих груп в громадах. За бажанням до навчання могли долучитися всі, хто хотів та встиг зареєструватися.

На першому занятті учасники навчалися роботі з фото, зокрема розглянули теми налаштувань камери у смартфонах, як поліпшити якість фото, обробки фото після зйомки, як правильно робити портретні та загальні фото людей.

Наступне заняття було присвячене зйомці відео на мобільний телефон: ознайомилися з прийомами для зйомки, налаштування камери смартфона, окремо розібрали як знімати людей, як змонтувати декілька відео, а також учасники спробували це зробити самостійно.

На останньому занятті розібрали тему блогінгу, як правильно подавати матеріали фото та відео для кожної соціальної мережі, особливості та різницю між ними, тренди, які зараз актуальні та як розказувати історії через засоби фото і відео контенту.

 

Тренерка курсу професійна фотографиня та засновниця фотоакадемії, яка має 10 років досвіду, надала максимально практичну інформацію, яку кожен учасник зможе застосувати у подальшому як у роботі, так і особистому житті.
Дякуємо за участь та маємо надію, що всі учасники змогли отримати максимально корисну та практичну інформацію, яку зможуть використати для покращення власних навичок роботи зі смартфоном та у соціальних мережах.

 

Захід відбувся в рамках проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні в Чернігівській області» реалізується  в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). В Чернігівській області виконавцем проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» є громадська організація «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» в партнерстві з громадським об’єднанням «Спілка ініціатив Чернігівщини». 

Команда проєкту  «Голос громад в місцевому самоврядуванні» 
програми ДОБРЕ

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь