A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Два дні у гостинній Софіївській громаді

Дата: 27.09.2021 19:04
Кількість переглядів: 475

24-25 вересня делегація Коропської громади – заступник селищного голови Наталія Басанець, начальник відділу економіки, інвестицій та інноваційного розвитку Юлія Прохоренко і головний спеціаліст цього відділу Людмила Тітова − провели в Софіївській громаді Дніпропетровської області.

Ця громада – наш ментор (тобто наставник) у Програмі DOBRE, адже досягла високих результатів у співпраці з Програмою  і тепер може поділитися цінним досвідом.

Разом з коропчанами із життям ментора знайомилися представники ще двох громад-партнерів DOBRE.

Делегації відвідали Софіївську селищну раду, ЦНАП, фізіотерапевтичне відділення лікарні, ліцей, центр творчості, школу мистецтв, центральну і дитячу бібліотеки, історико-краєзнавчий музей, молодіжний центр, дошкільний навчальний заклад, відділення стаціонарного догляду та майстерню-кузню.

− Зустрічали скрізь дуже тепло, − ділиться враженнями Юлія Михайлівна. –  В громаді працює багато молоді. Люди – приємні, щирі, доброзичливі та дуже креативні. У дитячому садочку нам провели фізкульт-хвилинку. У молодіжному центрі – майстер-клас із відеозйомки та монтажу; в кузні − майстер-клас із ковки.

Крутий молодіжний центр, обладнаний за кошти DOBRE. Дуже приємно вразила школа, де створені всі умови для дітей і вчителів. Тротуари викладені плиткою, скрізь урни, лавочки… Гарно.

А увечері 25 вересня коропчани розділили з господарями радість подвійного свята. Адже цього дня відзначалась 228-ма річниця від дня заснування Софіївка і 5-та річниця створення Софіївської громади.

Щиро вітаємо і дякуємо Софіївській громаді за гостинність і досвід!

 

Візит до громади-ментора відбувся в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Коропська громада є партнером Програми DOBRE в Чернігівській області.

Вдячні за фото Софіївській громаді!

 

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь