A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Громадські обговорення проєкту Стратегії розвитку Коропської територіальної громади

Дата: 17.09.2021 09:37
Кількість переглядів: 879

Фото без описуЗ 17 вересня по 18 жовтня 2021 року відповідно до розпорядження селищного голови від 16 вересня 2021 р. № 220 «Про Порядок громадського обговорення проєкту Стратегії розвитку Коропської територіальної громади» проводяться громадські обговорення проєкту Стратегії розвитку Коропської територіальної громади.

Під час консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою щодо проєкту документа, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції, які дозволять доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади, включаючи конкретні заходи виконання Стратегії розвитку.

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який хоче долучитись до публічного громадського обговорення, з приводу бачення, стратегічних та операційних цілей та Плану заходів Стратегії розвитку, що визначені у Документі (завантажити). Крім цього, електронний текст можна отримати у Коропській селищній раді (відділ економіки, інвестицій та інноваційного розвитку), центрі надання адміністративних послуг та в адміністративних будівлях старостинських округів громади. Просимо Вас до 18 жовтня 2021 року включно на електронну адресу kpselrada@ukr.net надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних згідно формуляра (завантажити). Також зауваження та пропозиції приймаються в приміщенні Коропської селищної ради (відділ економіки, інвестицій та інноваційного розвитку), центру надання адміністративних послуг, адміністративних будівлях старостинських округів громади.

 

Додатково будуть проводитися громадські обговорення в населених пунктах громади (інформацію про точну дату, місце та час буде розміщено пізніше). Контактною особою по питаннях громадських обговорень проєкту Стратегії розвитку Коропської ТГ є начальник відділу економіки, інвестицій та інноваційного розвитку селищної ради Юлія Прохоренко 2-17-98.

   В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані робочою групою у єдиний документ, та передані на розгляд  сесії селищної ради для затвердження.

 

Нагадаємо, що підготовка цього важливого документу відбувалась за участю представників адміністративних одиниць, які увійшли до складу Коропської територіальної громади, депутатів, представників місцевих підприємств, приватних підприємців, громадських активістів, фахівців органів місцевого самоврядування за підтримки експертів проєкту «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)» Андрія Кавунця та Радослава Шарлея.

У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Коропська громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь