A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмету закупівлі М’ясо свинини, філе куряче (Код за ЕЗС ДК 021:2015 15110000-2 М'ясо)

Дата: 03.08.2021 16:45
Кількість переглядів: 355

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1.Найменування: Відділ освіти Коропської селищної ради
2.Місце знаходження: Україна, 16200, Чернігівська обл., селище міського типу Короп, ВУЛИЦЯ ВОЗНЕСЕНСЬКА, будинок 24.
3.Код ЄДРПОУ:  41080695
4.Категорія замовника: 3 (підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону)
5.Назва предмету закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: М’ясо свинини, філе куряче (Код за ЕЗС ДК 021:2015 15110000-2 М'ясо)
6.Дата оголошення: 29 липня 2021 року.
7.Процедура закупівлі: Відкриті торги.  
8.Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-07-29-001812-b.
9.Строк поставки товару/надання послуг/виконання робіт: до 31.12.2021 року.
10. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі: продуктів харчування повинні бути підтверджені посвідченнями по якість, сертифікатами відповідності, відповідати діючим державним стандартам та загальним вимогам до раціонального харчування дітей. Продукти не повинні містити генетично модифікованих організмів (ГМО). Якість продуктів харчування, що поставляється повинна відповідати державним стандартам. Пакування та етикетування, безпечність та якість харчових продуктів повинна відповідати діючим державним стандартам та встановленим вимогам чинного законодавства до даного виду товарів.
11. Очікувана вартість предмета закупівлі: 291200,00 грн. (двісті дев’яносто одна тисяча двісті гривень 00 копійок) з ПДВ.
12. Обґрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: відповідає розміру бюджетного призначення. (Очікувана вартість предмета закупівлі розрахована на підставі розрахунку вартості продуктів харчування та шляхом аналізу ринку відповідних продуктів через пошук загальнодоступної інформації в мережі Інтернет, а також в електронній системі закупівель Prozorro.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь