A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Привітали з ювілеєм Андрія Лазаровича Горового

Дата: 31.08.2021 17:13
Кількість переглядів: 318

Фото без описуЦієї останньої літньої днини 95-річний ювілей зустрічає поважна в Коропі людина  − ветеран Другої світової війни та ветеран праці Андрій Лазарович Горовий.

З такою величною датою ювіляра від імені селищного голови Володимира Куніцина привітала його заступник Наталія Басанець та директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Олександр Лаврик. Вони побажали «винуватцю свята» щасливого довголіття, міцного здоров’я, ще безліч світлих сонячних днів і людського тепла.

За плечима в Андрія Лазаровича  непрості роки, але доля його – щаслива, бо реалізувався він і як професіонал, і як громадський діяч, і як сім’янин; заслужив повагу в суспільстві.

Сьогоднішній ювіляр має аж 55 років трудового стажу. Багато зробив для Коропа – працюючи начальником лінійно-технічного вузла, провів телефонізацію нашого району. Десяток років очолював районну ветеранську організацію.

А історія кохання ювіляра заслуговує на окрему статтю.

Він зустрів ЇЇ юним 24-річним парубком. І вже через тиждень після знайомства щаслива пара вирішила навіки поєднати свої серця. Без пишного весілля, без застіль та золотих обручок, юні Андрій і Агнія поставили підписи на першому сімейному документі просто в сільраді. А попереду в них була щаслива спільна дорога довжиною в 68 років – без жодного докору, без жодного поганого слова.

На жаль, у 2018-му Агнія Петрівна пішла у засвіти… Про свою обраницю Андрій Лазарович говорить крізь сльози – із таким теплом, з такою повагою!… Каже, що йому неймовірно пощастило обраницею.

Подружжя подарувало світові трьох доньок, 6 онуків, 7 правнуків. Бажаємо Андрію Лазаровичу ще й праправнуків дочекатися! Щастя всій великій родині!

Щиро вітаємо!

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь