A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

До селищної ради надходять звернення від пасажирів про те, що один із  місцевих перевізників не дотримується розкладу руху

Дата: 20.07.2021 18:41
Кількість переглядів: 400

Фото без описуНа автостанції  нам підтвердили цей факт. Проте селищна рада не має повноважень впливати на приватних перевізників. Ми не можемо покарати, усунути від роботи, знайти на маршрут іншого перевізника тощо.

Конкурси з визначення перевізників на внутрішньообласних маршрутах проходять не в громаді, а на рівні обласної державної адміністрації.

На підставі скарг ми підготували звернення на ОДА.

До теми автобусних перевезень зазначимо, що Коропська селищна рада в цьому році почала вживати заходи для збереження місцевої  автостанції. У березні цього року була прийнята Програма по створенню сприятливих умов для посадки (висадки) пасажирів, які користуються послугами пасажирського автомобільного транспорту із фінансовим обсягом 20 тисяч.  Відбувся конкурс з визначення  отримувача бюджетних коштів і тепер автостанція щомісяця має фінансову підтримку від громади.

Для речі, Короп – єдине селище міського типу в області, де залишилася автостанція. Крім Чернігова, автостанції є в  Острі, Новгород-Сіверському, Ніжині, Прилуках і Бахмачі. Тобто, тільки в містах.

Шановні громадяни! Зберегти автостанцію ми зможемо тільки в тому разі, якщо будемо користуватися її послугами. І все-таки придбаний у касі квиток (якщо перевізник виконує свої зобов’язання) – це гарантія поїздки.

Фото без опису

Фото - ілюстративне


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь