Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Коропську громаду відвідала делегація проєкту SURGe

Дата: 08.07.2021 19:04
Кількість переглядів: 621

Фото без описуВчора з презентаційним візитом у Коропі побувала група радників Ініціативи «Управління публічним інвестуванням» проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe): керівник Юрій Третяк, радники Анатолій Ткачук, Олександр Ісип, Василь Федюк та координатор у Чернігівській області Юрій Вдовенко.

Вони провели робочу зустріч із Коропським селищним головою Володимиром Куніциним, представниками відділів селищної ради, депутатського корпусу, Молодіжної ради.

Зазначимо, що між проєктом SURGe та Чернігівською ОДА підписаний Меморандум про наміри та взаємодію. У нашій області визначені 10 громад, що є цільовими для співпраці з цією Ініціативою. Коропська – одна з них.

Ініціатива «Управління публічним інвестуванням» працює на центральному, регіональному та місцевому рівнях. А її ціль – привернути увагу держави до віддалених від великих міст території з низькою щільністю населення, що визначені як сільські території у несприятливих умовах; допомогти громадам здобути більше можливостей для розвитку.  

Під час зустрічі були обговорені подальші кроки дворічної співпраці з Ініціативою, перший із яких – створення місцевої міжсекторної команди з розвитку громади.

− Ми готові вам надати відповідну експертизу, навчання; підказати, проконсультувати, підтримати в аналізі ситуації, в виявленні інструментів, якими можна ситуацію виправити, у підготовці проєктів публічного інвестування, за рахунок яких можна  вирішувати проблеми вашої громади, – зазначив керівник Ініціативи Юрій Третяк.

Дякуємо команді радників за візит та фахове спілкування!

Довідково. Ініціатива «Управління публічним інвестуванням» реалізується в рамках проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), що підтримується Урядом Канади і реалізується консалтинговою компанією Alinea International. Ця компанія працює в 65 країнах світу.

Між Alinea International та Чернігівською ОДА підписаний Меморандум про співпрацю

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь