A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

У Коропській громаді почали формувати 5-річний план покращення медичної послуги

Дата: 03.07.2021 17:13
Кількість переглядів: 556

Фото без описуПерші дні липня були насиченими на робочі зустрічі в рамках Програми DOBRE. Вчора з представниками нашої громади працювала консультантка DOBRE Наталія Морозюк. Вона надаватиме методологічну допомогу під час формування Плану покращення пріоритетної послуги в нашій громаді.

Нагадаємо, що відповідно до результатів опитування жителів, першочергово повинна бути покращена «Послуга первинної медичної допомоги (в поєднанні з вторинною)». Програма DOBRE нам у цьому допоможе.

До речі, послугу медицини обрало багато громад четвертої когорти Програми DOBRE. Але у трьох попередніх когортах активніше надавали перевагу іншому – дорогам, освітленню тощо.

Для нас же результат опитування несподіванкою не став, зауважив Коропський селищний голова Володимир Куніцин. Адже медична послуга  - надважлива. І якщо зараз поїхати в будь-яке село і запитати будь-якого жителя, хто для нього найголовніший −  то відповідь стосуватиметься медичного працівника.

У нашій громаді вже створена робоча  група з удосконалення послуги медицини (до її складу увійшло керівництво громади, головні лікарі медичних установ, завідувачі амбулаторій, ФАПу, інші медпрацівники, депутати, старости, керівники відділів селищної ради).

Важливо: засідання робочої групи можуть відвідати всі охочі. Анонсуємо, що наступний такий захід пройде 13 липня.

Вчора, під час першої зустрічі, робоча група  сформувала список проблем у медичній галузі та зробила SWOT-аналіз (визначення сильних, слабких сторін; можливостей і загроз).

На другому засіданні будуть визначені стратегічні та операційні цілі.

На третьому – зроблений поетапний план заходів.

За результатом 4 та 5 засідання (до 1 вересня) буде розроблений План удосконалення послуги. А після затвердження його на сесії Програма DOBRE допоможе профінансувати проєкт у галузі медицини.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

А днем раніше, 1 липня, координаторка-програмна спеціалістка Віталіна Старчик та фінансова експертка Програми DOBRE Галина Семенець представили звіт з оцінки управління фінансами в Коропській громаді. Попередньо вони зібрали матеріали й інформацію, що стосується процесу управління фінансами та бюджетного процесу; зробили глибокий аналіз всіх функцій, операцій та процесів, оцінили на відповідність вимогам чинного законодавства. У ґрунтовному звіті експертки виклали стан справ і надали фахові рекомендації.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Зустрічі відбулись у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Коропська громада є партнером Програми DOBRE у Чернігівській області.

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь