A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Корабель під назвою «Лукнівська школа» – із новим капітаном

Дата: 30.06.2021 22:03
Кількість переглядів: 523

Від завтра в житті Лукнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів починається нова епоха: 1 липня школу очолить новий директор − Юрій Іванович Сиваченко. Недавно Юрій Іванович, вчитель історії та правознавства цієї школи, успішно пройшов конкурсний відбір на директорську посаду.

Хоч директор, по суті, і «свій», але без офіційного представлення його колективу, як і годиться, не обійшлося.

Із такою почесною місією до Лукнівської школи сьогодні завітали  Коропський селищний голова Володимир Куніцин і начальник відділу освіти Олег Курбанов.

Юрія Івановича привітали із початком роботи на посаді та побажали успіхів.

Директорська робота непроста. Її завжди супроводжують різні проблеми, виклики, маса господарських питань… Проте Юрій Іванович, за словами самих педагогів, має адміністративні та господарські здібності, психологічну стійкість, він  чудовий учитель і прекрасна людина. Тому Лукнівська школа – в надійних руках.

 

Одночасно із церемонією представлення нового директора тут пройшла і дещо сумна подія. Бо останній день на посаді директора сьогодні відпрацювала Валентина Михайлівна Гончарова. Цілих 45 років Валентина Михайлівна віддала рідній школі. З них аж 35 – очолювала заклад. Цікавий факт: є педагоги Лукнівської школи, які ще навіть не народилися, коли Валентина Михайлівна вже була директором. Не дивно, що коли вона встала подякувати рідному колективу за підтримку і співпрацю, вчителі утирали сльози.

Завжди охайна красуня-школа, високі досягнення учнів − у навчанні, спорті, творчості… Це результати роботи всього колективу, але передусім – директора, яка багато років гуртувала, мотивувала колектив та учнів рухатися вперед.

Але тепер Валентина Михайлівна вирішила йти на заслужений відпочинок, і тому свою кандидатуру на конкурс директора не подавала. Це її особисте рішення, яке колеги, звичайно ж, зрозуміли та підтримали. І побажали нарешті відпочити від нелегкої праці, а пожити для себе, для дітей, чоловіка, внуків…

Валентина Михайлівна пообіцяла всіляко допомагати новому директору та якомога частіше навідуватися до рідної школи.  

Їй щиро подякували, вручили квіти та грамоту відділу освіти за багаторічну сумлінну працю і вагомий особистий внесок у справу навчання  і виховання зростаючого покоління.

Конкурс на посаду директора Лукнівської школи пройшов дуже цивілізовано, спокійно. За це голова громади висловив вдячність усьому колективу навчального закладу.

Завершилася зустріч щирою розмовою про життя, виклики, досягнення та перспективи громади, Лукнова, та зокрема Лукнівської школи.

Закриття школи чи пониження її ступеня (до 9-річки) не планується. Навпаки – громада намагатиметься вирішувати проблеми та потреби закладу.

1 вересня до школи в Лукнові підуть 66 учнів.

 

Конкурси на посаду директорів були ще у двох школах громади. Нагадаємо, у Риботинському НВК конкурсний відбір успішно пройшов єдиний кандидат − чинний директор М.І.Яцечко. А ось Коропська школа в результаті конкурсу отримала нового директора – Л.О.Назаренко.

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь