Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Дізналися більше про можливості інструментів роботи онлайн

Дата: 17.06.2021 17:08
Кількість переглядів: 282

Фото без описуСьогодні відбувся онлайн-тренінг  «Інструменти ефективної роботи онлайн» в рамках проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» для представників Коропської громади та інших чотирьох громад-партнерів Програми DOBRE в Чернігівській області (Сосницька, Любецька, Новгород-Сіверська, Тупичівська).

Завдяки тренінгу представники громад  змогли поглибити знання щодо інструментів роботи онлайн, щодо забезпечення безпечного простору під час онлайн зустрічей та навчання. А також використали на практиці навички командної роботи онлайн, застосовуючи інструменти Google диску та Google документів з використанням різноманітних інструментів для організації онлайн зустрічей та навчання (інтерактивні дошки, опитувальники, Zoom конференції, тощо).

Зустріч відбулася в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). В Чернігівській області виконавцем проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» є громадська організація «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» в партнерстві з громадським об’єднанням «Спілка ініціатив Чернігівщини»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь