Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Із розвагами, іграми, конкурсами та подарунками – у Коропі відсвяткували День захисту дітей

Дата: 01.06.2021 16:51
Кількість переглядів: 379

Фото без описуЦентральна площа нашого містечка сьогодні розквітла усмішками, радістю, дитячим сміхом. А на асфальті з’явилися десятки яскравих малюнків... Так відзначили Міжнародний день захисту дітей і зустріли початок літа. Святкувати у дружньому колі на площу завітали діти і батьки.

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Зі святкової сцени усіх щиро привітав Коропський селищний голова Володимир Куніцин. Дитинство, зазначив він, − це найпрекрасніша мить життя. І обов’язок держави, батьків, громади – робити все, щоб діти були  щасливими.

− Немає нічого приємнішого, ніж посмішка дітей. Бажаю, щоб ваше дитинство було сповнене незабутніми позитивними емоціями і яскравими враженнями. Хай вам кожному засяє у житті зірочка, і ви будете щасливими, гідними громадянами нашої держави!

− побажав селищний голова найменшеньким жителям громади.

Фото без опису

Яке ж творче і співоче наше молоде покоління! І це вкотре показали учасники святкового концерту − Даша Кучерова, Анастасія Башук, Вікторія Ковтун, Софія Кузик, Вікторія Кузик (учениці Мистецької школи) Софія Навродська (Коропський БК), танцювальний колектив «Алькор» і вокальний ансамбль Коропського ЦДЮТ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Розважально-пізнавальну зону для дітей організували на площі наші спецслужби – поліція та рятувальники. Жодних заборон у цей день для «винуватців свята» не було: діти могли сісти за кермо патрульного чи пожежного авто, «покрякати» спецсигналом і відчути себе поліцейським, чи  на мить стати пожежником, поливаючи водою зі шланга.  Поряд із грою, дорослі розповідали малечі про принципи роботи тієї чи іншої служби. І цікаво, і корисно!

Фото без опису

Фото без опису

Святкову лотерею провела директор Регіонального історико-археологічного музею Тамара Гриценко. До речі, для всіх охочих у музеї був день відкритих дверей.

Фото без опису

Оригінальну дитячу читально-відпочинкову зону створили працівники Публічної бібліотеки.

Фото без опису

Багато жвавих розваг подарували дітям «мультяшні» герої – гості із Чернігівського обласного  театру ляльок імені О. Довженка.

Фото без опису

Фото без опису

Деякі старші діти на святі питали про запального Клоуна Кльопу, який багато років був незмінним атрибутом дитячого свята. А він, до речі, теж про нас не забув. Ігор Кузьменко (а саме він для дітей завжди був жвавим та смішним Кльопою) сьогодні вранці телефонував із далекого Трускавця, і через службу у справах дітей просив передати вітання всім маленьким і дорослим коропчанам.

Разом із музичними й танцювальними розвагами сьогодні був конкурс малюнків на асфальті. Переможці отримали призи:

 1 місце – груповий малюнок Альони Заліської з подружками

2 місце – малюнок Вадима Павлюченка та його друзів

3 місце – малюнок Віки Мальцевої та її  творчої компанії.

Фото без опису

Фото без опису

Вручили і  заохочувальні подарунки

Сьогоднішнє свято організували відділ – служби у справах дітей, відділ культури та будинок культури, Центр дитячої та юнацької творчості.

Ще раз вітаємо! Хай святковий настрій протримається довго-довго. Хай всі діти будуть сміливими й рішучими, завжди впевненими в собі і обов’язково  − щасливими. Щастя всім родинам! Хоча, мабуть, кожна родина, в якій щасливі діти, уже за «замовчуванням» є щасливою!

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь