Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Із робочим візитом на Коропщині побувало обласне керівництво

Дата: 29.04.2021 10:22
Кількість переглядів: 455

Фото без опису28 квітня перший заступник голови обласної державної адміністрації Олена Бойко і заступник голови ОДА Жанна Шерстюк відвідали Коропську територіальну громаду.

У залі засідань селищної ради вони очолили нараду щодо організації та проведення заходів з територіальної оборони на території Новгород-Сіверського району. Участь  у заході взяло керівництво районної державної адміністрації, голови територіальних громад Новгород-Сіверського району, військові комісари.

У ході роботи обласне керівництво, військовий комісар Новгород-Сіверського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Роман Богдан разом з керівниками територіальних громад спланували організаційні заходи з проведення зборів батальйону територіальної оборони.

 

Фото без опису

Фото без опису

Після цього перший заступник голови обласної державної адміністрації Олена Бойко і начальник Управління капітального будівництва Чернігівської ОДА Богдан Кривенко проаналізували місцеві проєкти, які зараз готує Коропська громада  для подачі на конкурс Державного фонду регіонального розвитку у 2022 році.

Для цього обласні керівники разом із Коропським селищним головою Володимиром Куніциним відвідали Коропську ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка. Олена Бойко акцентувала на важливих поправках, які необхідно зробити в проєкті реконструкції навчального закладу, та висловила зауваження, що будуть враховані.

Після цього відвідали Коропський культурно-спортивний комплекс «Аполлон», який теж планують осучаснити за кошти ДФРР. Олена Анатоліївна детально ознайомилася з проєктом реконструкції та звернула увагу на необхідності його вдосконалення, а саме включення термоізоляції та обов’язково інклюзії, тобто, забезпечення доступності спортивного комплексу для маломобільних груп населення.

Ще одним об’єктом візиту було Коропське спеціалізоване лісогосподарське підприємство «Агролісгосп», що має важливе економічне та соціальне значення для Коропської громади. На ДФРР готується проєкт поглиблення переробки деревини на цьому підприємстві. Обласні керівники оцінили цей проєкт та зорієнтували голову громади на тому, що потрібно в ньому вдосконалити.

У ході робочого візиту Олена Бойко відвідала також села Коропської громади − Вишеньки, Черешеньки й Оболоння.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь