Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Шановні жителі Коропської громади!

Дата: 02.04.2021 15:57
Кількість переглядів: 740

Фото без описуНастала весна – час оновлення, пробудження і добрих змін…  І праці, адже обов’язок і прагнення кожного господаря – навести лад у своєму домі, зробити його затишним і комфортним.

Дякую всім, хто трудиться, аби в нашій з вами громаді, нашому спільному домі, було саме так. Закликаю тих, хто ще не встиг, прибрати прибудинкові території, а також території біля ваших дворищ, де вже ніхто не проживає.

Тільки спільними зусиллями можна зробити територію громади привабливою й охайною.

Продовжуючи, хочу зупинитися ще й на темі самовільної забудови і зелених насаджень. Звертаю увагу на те, що коли мова йде не про вашу приватну територію, то проведення забудов і засаджень необхідно узгоджувати з виконавчим комітетом.

Згідно з Законом України «Про планування і забудову територій» здійснення будівельних робіт без дозволу, а також здійснення не зазначених у дозволі будівельних робіт вважається самовільним будівництвом і тягне  за собою відповідальність.

 

І наостанок – ще одне звернення, яке стосується більшою мірою Коропа. Втрата дорогої людини – це невимовне горе і біль. Наш святий обов’язок – дбати про місце останнього спочинку рідних і близьких. Але іноді на кладовищах можна побачити  справжні меморіальні комплекси довкола могили − із викладеною плиткою, встановленими столиками тощо. Звертаюся до вас із проханням утриматися від цього. Перша причина –місце на кладовищі обмежене. Друга – це порушення, адже за статтею 25 Закону Україну «Про поховання та похоронну справу» на кладовищі безоплатно виділяється місце для поховання, а встановлення намогильних споруд поза межами могили, склепів тощо повинне узгоджуватися і реєструватися у  виконавчому комітеті.

Давайте у повазі до правил і один до одного творити разом з вами краще майбутнє.

З повагою – Володимир Куніцин, Коропський селищний голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь