Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Шановні жителі Коропської громади!

Дата: 02.04.2021 15:57
Кількість переглядів: 750

Фото без описуНастала весна – час оновлення, пробудження і добрих змін…  І праці, адже обов’язок і прагнення кожного господаря – навести лад у своєму домі, зробити його затишним і комфортним.

Дякую всім, хто трудиться, аби в нашій з вами громаді, нашому спільному домі, було саме так. Закликаю тих, хто ще не встиг, прибрати прибудинкові території, а також території біля ваших дворищ, де вже ніхто не проживає.

Тільки спільними зусиллями можна зробити територію громади привабливою й охайною.

Продовжуючи, хочу зупинитися ще й на темі самовільної забудови і зелених насаджень. Звертаю увагу на те, що коли мова йде не про вашу приватну територію, то проведення забудов і засаджень необхідно узгоджувати з виконавчим комітетом.

Згідно з Законом України «Про планування і забудову територій» здійснення будівельних робіт без дозволу, а також здійснення не зазначених у дозволі будівельних робіт вважається самовільним будівництвом і тягне  за собою відповідальність.

 

І наостанок – ще одне звернення, яке стосується більшою мірою Коропа. Втрата дорогої людини – це невимовне горе і біль. Наш святий обов’язок – дбати про місце останнього спочинку рідних і близьких. Але іноді на кладовищах можна побачити  справжні меморіальні комплекси довкола могили − із викладеною плиткою, встановленими столиками тощо. Звертаюся до вас із проханням утриматися від цього. Перша причина –місце на кладовищі обмежене. Друга – це порушення, адже за статтею 25 Закону Україну «Про поховання та похоронну справу» на кладовищі безоплатно виділяється місце для поховання, а встановлення намогильних споруд поза межами могили, склепів тощо повинне узгоджуватися і реєструватися у  виконавчому комітеті.

Давайте у повазі до правил і один до одного творити разом з вами краще майбутнє.

З повагою – Володимир Куніцин, Коропський селищний голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь