Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Коропська громада в Програмі DOBRE: робота з молоддю

Дата: 17.02.2021 20:34
Кількість переглядів: 576

Фото без описуЦей день відзначився другим візитом представника Програми DOBRE в нашу громаду. На знайомство до Коропа завітав Захарій Ткачук із міста Луцька, консультант DOBRE по компоненту «Молодіжна робота». Він презентував програму «Молодіжний працівник в ОТГ».

У залі засідань на зустріч із консультантом зібралося керівництво громади, працівники апарату селищної ради, члени й радники Молодіжної ради, педагоги − тобто люди, які безпосередньо пов’язані з тематикою компоненту. Були представники Коропа та сіл громади.

Разом із цією численною командою, завдяки можливостям програми ZOOM «долати відстані», була програмна спеціалістка DOBRE Віталіна Старчик, закріплена за нашою громадою.

Тим, хто завітав на зустрічі по DOBRE вперше, пані Віталіна розповіла про саму Програму, про її активності і, зокрема, молодіжний компонент. Потім цю тему продовжив Захарій Ткачук.

Програма «Молодіжний працівник в ОТГ» складається з чотирьох етапів – сьогоднішнього вступного семінару та тематичних тренінгів, що будуть проведені влітку та восени. Представники громади, що зареєструють для участі, зможуть отримати знання і навички для формування та реалізації молодіжної політики та молодіжної роботи.

Дуже важливо, що наша молодь завдяки участі громади в Програмі  DOBRE має унікальну можливість реалізувати проєкт, про який мріє. Програма надає до 10 тисяч доларів на фінансування мрії. Але обов’язково треба буде написати й подати проєктну заявку.

Які ж це проєкти? Різні. Приміром, Софіївська громада тепер має Молодіжний центр, Лановецька громада – окультурену паркову зону, інші громади – скалодром, скейтпарк і так далі. Тобто те, що захотіла молодь для свого дозвілля.  

Коропський селищний голова Володимир Куніцин, виступаючи на зустрічі, зазначив так:

− Сподіваюся, ви будете активними. Все залежить від вашого бажання. Ми 100% будем підтримувати ваші ідеї. Що ви захочете, на чому сконцентруєтеся – обирати вам.

Користуючись нагодою зустрічі із молодіжним активом громади, селищний голова розповів про плани, що зможуть урізноманітнити життя нашої молоді.  Розповів про ремонт у залі Публічної бібліотеки −  майбутній Арт-простір. Про задум створити в Коропі місце для відпочинку просто неба, комфортне і красиве, як зараз у центрі Чернігова. Про задум найближчим часом відновити дитячі дискотеки в будинку культури. І про «рожеву» мрію – зробити в приміщенні кінотеатру фітнес-центр:

− Будемо міряти… Із мрії теж можна зварити варення, якщо додати цукру...

Зустріч продовжилася спілкуванням із Захарієм Ткачуком, під час якого він детально, за допомогою ігрофікованої презентації, розповів про Програму «Молодіжний працівник в ОТГ».

ДОВІДКОВО: DOBRE проводить Програму «Молодіжний працівник в ОТГ» спільно з Міністерством молоді та спорту України, Державним інститутом сімейної та молодіжної політики та Програмою розвитку ООН в Україні.

Детально про те, як долучитися до комплексної навчальної програми «Молодіжний працівник в ОТГ»  читайте тут

Звертаємо увагу, що кінцевий термін подання заявок − 26 березня.

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь