A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Підсумки акції: благодійники подарували радість для ста дітлахів нашої громади

Дата: 11.01.2021 16:16
Кількість переглядів: 594

Завершилася святкова акція «Урочиста хода волонтерів – помічників Святого Миколая» у нашій громаді. Підсумки  акції  дуже радують і доводять, що єдність і чуйні серця – це справжня сила! Адже благодійники зробили зимові свята для сотні хлопчиків і дівчаток Коропщини яскравішими, солодшими, цікавішими.

ЩО ЦЕ ЗА АКЦІЯ?

Акція «Урочиста хода волонтерів – помічників Святого Миколая» провели для дітей із багатодітних родин, дітей із особливими потребами та дітей інших категорій, з якими працює сектор по наданню соціальних послуг сім’ям з дітьми та молоді. Полягала ця акція в тому в тому, що люди, які бажали зробити подарунок якійсь дитині, зверталися до цього сектору й отримували потрібні координати. І починалися дива… У результаті до Дня Святого Миколая, Нового Року та Різдва діти з усіх куточків нашої громади отримали подарунки. Для них це була абсолютна несподіванка.

БЛАГОДІЙНИКІВ ПОБІЛЬШАЛО

Така акція у нас пройшла уже вдруге. Її дебют пройшов рік тому − тоді «помічників Святого Миколая» було близько 50.

А в цьому році активність була просто величезна. Подаруночки до свят отримали 100 дітей, − не приховує радості Оксана Нестеренко, завідувачка сектору по наданню соціальних послуг сім’ям з дітьми та молоді.  

До речі, в ролі благодійників виступили жителі не лише нашої громади. Оголошення про акцію «розлетілося» в соцмережах і знайшло відгук у серцях благодійників і благодійниць зі всієї України.

Одна із них передала на Коропщину коштовний подарунок – спеціальні ходунки для дівчинки з особливими потребами.

Ще одна історія: багатодітна родина із Коропа, якій прислали дарунок, вирішила теж поділитися святом − їхня святкова посилка поїхала до маленьких атюшан із багатодітної родини.

Активно взяли участь в акції члени Молодіжної ради Коропської громади.

Додамо, що в цей святковий час одну благодійну акцію для дітей організувала жителька Атюші Ксенія Ричик. Вона провела лотерею й на благодійні кошти придбала подаруночки для дітей із багатодітних сімей.

ДЯКУЄМО!

Збіг це, чи ні, але підсумки цієї акції ми подаємо у незвичайний день. Саме сьогодні, 11 січня, відзначається Міжнародний день слова «дякую». Сердечно дякуємо всім, хто долучився до акції й подарував радість маленькому землякові чи землячці, блиск щастя їхнім щирим оченятам!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь