A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Увага проблемам освітян

Дата: 21.12.2020 18:43
Кількість переглядів: 781

Сьогодні пройшла зустріч Коропського селищного голови Володимира Куніцина із директорами шкіл та позашкільних навчальних закладів громади. Нарада була присвячена проблемам освітньої галузі і планам розвитку.  Директори попросили допомоги у забезпеченні шкіл генераторами, тому що зараз дуже часто вимикають електроенергію, а без неї не можуть працювати опалювальні котли. Карильській і Шабалинівській школам потрібна допомога із облаштуванням відкосів після встановлення вікон. Ці та інші питання були взяті до уваги.   

Крім цього Володимир Миколайович обговорив із директорами плани розвитку галузі. Це, наприклад, виготовлення проєкту реконструкції їдальні опорної Коропської школи і придбання автобусів для Риботинського навчально-виховного комплексу і Карильської школи.

Прозвучала на нараді ще одна приємна новина −  наступного року для всіх освітян надбавка за престижність праці зросте до 20%.

 

Наступна зустріч селищного голови пройшла у залі терцентру − із ветеранами праці. Темою стала пропозиція зміни принципу фінансування діяльності організації ветеранів війни та праці, що раніше була районною, а тепер – у громаді. Досі програма підтримки передбачала оплату праці голови організації й бухгалтера. На 2021-й рік потреба в коштах становить 80 тисяч гривень. Очільники організацій воїнів-афганців, ветеранів АТО працюють на громадських засадах. Тому з’явилася пропозиція, щоб і до організації ветеранів війни та праці був такий підхід. А в наступному році щоб кошти програми йшли  для  ветеранів: оплати їхнього проїзду до лікарні, придбання ліків, ремонт тощо.  А чи правильно це – сказали самі люди. На зустрічі ніхто не висловив своє «проти», навпаки – ідею повністю підтримали.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь