Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Співбесіда з експертами Програми DOBRE

Дата: 18.12.2020 13:17
Кількість переглядів: 496

Фото без описуСьогодні команда селищної ради на чолі із селищним головою Володимиром Куніциним пройшла співбесіду із експертами Програми DOBRE. Провела її в.о. керівника Програми DOBRE Юлія Єсмуханова разом з програмними спеціалістками Віталіною Старчик та Наталією Сафроновою, які працюватимуть із громадами нашої області.

 На початку вони коротко представили Програму та реальні проєкти, які були виконані у громадах, що співпрацюють із DOBRE. Ці проєкти стосуються місцевого економічного розвитку, покращення послуг, молодіжно-спортивної тематики тощо. Також фахівці DOBRE презентували орієнтовний план співпраці на найближчих півроку, що включатиме багато зустрічей, обговорень, спілкування в робочих групах, залучення депутатів і громадськості.  

Із червня 2016 року ця Програма підтримує 75 територіальних громад в семи областях України. У червні цього року Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) надало можливість отримати підтримку для ще 25 громад у трьох нових областях. Саме відбір у цю «щасливу 25-ку» наша громада проходила влітку. Тоді експертна комісія рекомендувала включити нас для участі. Однак за умовами, ті громади, де змінилося керівництво, повинні пройти додатковий етап оцінювання – повторну співбесіду. Що, власне, сьогодні й відбулося.

У ході співбесіди експерти DOBRE поспілкувалися із селищним головою про його бачення пріоритетних напрямків розвитку громади (Володимир Куніцин виокремив покращення надання адміністративних і побутових послуг, розвиток економічного потенціалу громади, посилення комунікації із людьми), і про готовності до активної співпраці та відкритості.

А наступним етапом стане підписання Протоколу про співпрацю із Програмою, і далі − вже безпосереднє спілкування із представниками DOBRE у нашій громаді. Тому чекаємо новин!

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь